REKLAMI GEÇ

Şermet 100. maçına çıkıyor

Şermet 100. maçına çıkıyor

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, Tuzlaspor karşısında takımın başında 100. maçına çıkacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Nisan 2015 Perşembe, 13:12

Spor Toto 3. Lİg 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet 100. maçına Tuzlaspor karşısında çıkacak. Bu güne kadar Şermet önderliğinde sahaya çıkan sarı kırmızılılar 48 galibiyet ve 29 beraberlik aldı.

İlk kez2012 yılında Süper amatör Lig’da takımın başına geçen Hasan Şermet, ilk sezonunda 61 puanla şampiyonluk yaşamış ve takımı Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmıştı.

BAL’daki 28 maçta 20 galibiyet elde eden Şermet’in öğrencileri 66 puan toplayarak sezonu şampiyon tamamlamış ve Kızılcabölükspor tarihinde ilk kez 3. Lig’e yükselmişti.

Kızılcabölükspor’un başında tüm ekip olarak güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Bu ligde başarılı olmak için çok çalışıyoruz.  Bu güzel, başarılı günlerde herkesin emeği var. Bu periyotta çok insanlar geldi geçti. Takımımıza çok emeği geçen insanlar oldu” dedi.

Ekibiyle birlikte Kızılcabölükspor’da çok mutlu olduklarını ve daha iyi işler yapmak istediklerini belirten Şermet, ” İnşallah bu takımı daha güzel yerlere getireceğiz. Ama bu takım, bu sezon birçok şeyi başardı. Ligde konum olarak iyi bir noktadayız. Play-off’a çıkarız yada çıkamayız, ama bu oyuncular takımı çok iyi bir noktaya taşıdılar. Ligin 30.haftasına gelmiş olmamıza rağmen Play-off heyecanını bizlere yaşatıyorlar ve sonuna kadar yaşatacaklar. Tekrar tekrar herkese teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice başarıları hep beraber yakalarız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..