REKLAMI GEÇ

ŞERMET: AVANTAJ KAYBETTİK AMA İDDİAMIZ SÜRÜYOR

ŞERMET: AVANTAJ KAYBETTİK AMA İDDİAMIZ SÜRÜYOR

Kızılcabölükspor’da teknik patron Hasan Şermet play-off için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Mart 2017 Salı, 10:08

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta üç haftadır aldığı beraberliklerle play-off hattından uzaklaşan kızılcabölükspor inancını kaybetmiyor. Manavgat, Kütahya ve Karacabey Birlik maçlarında ikişer puan bırakan sarı kırmızılılar 42 puanla rakiplerinin 9 puan gerisinde yer alıyor.

Teknik Direktör Hasan Şermet puan kayıplarının avantajlarını kaybetmelerine neden olduğunu belirterek, “Avantaj kaybettik ama play-off hedefimizden vazgeçmedik” diye konuştu.
Karacabey Birlik maçını da değerlendiren Şermet, maça iyi başlamalarına rağmen duran toptan kalelerinde gol gördüklerini belirterek, “Rakibin kontralarla, duran toplarla etkili olmaya çalışacağını biliyorduk. Kale alanındaki bir karambolde topu uzaklaştıramadık ve geriye düştük. Oyun üstünlüğünü bırakmadık. Beraberlik sayısını da bulduk. Rakibin zayıf olduğu kanatları etkili kullandık ama üçüncü bölgede etkili pasları yapamadık. Bu nedenle galibiyet golünü atamadık. Son üç maçta futbol şansı da yanımızda olmadı. Matematiksel olarak mümkün olduğu sürece iddiamız devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..