REKLAMI GEÇ

Sihirli sözler maçı çevirdi

Sihirli sözler maçı çevirdi

Mekiğin teknik patronu devreyi 2-0 geride kapatan öğrencilerine bir konuşma yaptı ve maçı kazandırdı…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Ekim 2014 Salı, 12:02

Spor Toto 3. Lig’de Kızılcabölükspor, Kırıkhanspor deplasmanında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Sarı kırmızılı Denizli temsilcisi 10. dakikada kalesinde şok bir gol görerek geriye düşerken devre tamamlanmadan hemen önce ikinci büyük şoku yaşadı ve Erhan Gözetlik’in golünü sadece seyretti.
Bu güne kadar sahaya koyduğu futbol ve mücadele gücü ile tüm rakipleri tarafından takdir edilen Kızılcabölükspor’da ilk 45 dakika işler kötü gitmiş ve takım kendisi ile yan yana gelmeyecek bir futbol ortaya koymuştu. Soyunma odasında devreye Teknik Direktör Hasan Şermet girdi. Oyuncularına uzun bir konuşma yapan deneyimli teknik adam maçın seyrini de değiştirdi. İkinci devreye bomba gibi başlayan Kızılcabölükspor 47’de Burak Gökbel ile öne geçti 54’te Çağlayan ile rakibi şoke etti. 83’te ise sahneye Güney Gürbüz çıktı ve Kırıkhanspor’un fişini çekti.

ŞERMET NE SÖYLEDİ?
Sarı kırmızılı futbolcular hocalarının devre arasındaki sözlerinin kendilerini tetiklediğini söylüyor. Deneyimli golcü Hüseyin Çelik; “İlk yarı sıkıntılı başladık. Etkili olamadık ve oyunun kontrolü rakipteydi. Devre arasında inandık Rakipten çok daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Onların çok çok üstündeydik. Üç gol atıp kazandık” dedi. Maçta bir gol atan Burak Gökbel ise “Devre arasından sonra rakip 3-0 önde olsa bile 4 gol atıp kazanacağımıza inanmıştık” dedi. Teknik Direktör Hasan Şermet ise “İlk yarı coşkumuz eksikti ikinci devrede onu da tamamladık. Değerli bir galibiyet aldık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Necati TAHAL   -  Bağlantı 21 Ekim 2014, 13:18

Tüm emeği geçenlere tebrik ederim, başarılar dilerim.İnanmak başarmaktır.Saygılarımla.

ahmetalbaş   -  Bağlantı 21 Ekim 2014, 13:16

BAŞARILAR DİLERİZ KIZILCABÖLÜKSPORA TEBRİK EDİYORUZ 3 PUAN ALDIKLARINDAN DOLAYI TENİK EKİBE KUTLUYORUZ