REKLAMI GEÇ

Sivas 4 Eylül 1 Kızılcabölükspor 2

Sivas 4 Eylül 1 Kızılcabölükspor 2

Son saniye golüyle galibiyeti kaçıran Mekik bu kez istediğini son saniyede aldı.

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Mart 2014 Pazar, 16:19

Spor Toto 3. Lig 1 Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor bu hafta Sivas deplasmanına konuk oldu. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’ndeki maça etkili başlayan Denizli temsilcisi golü 46. dakikada Tugay’ın ayağından buldu. Bu golden sonra maçta baskısını artıran ev sahibi 64. dakikada Semih ile eşitlik sayısını Kızılcabölükspor ağlarına gönderdi. İki takımın karşılıklı atakları ile geçen maçın son bölümünde bu kez Kızılcabölükspor adına sahneye Burak çıktı ve uzatma dakikalarında takımını yeniden öne geçirdi.

Sarı kırmızılı Denizli temsilcisi bir hafta önceki Adliyespor maçında  90+4. dakika oynanırken gol yemiş ve üç puanı son saniye golüyle kaptırmıştı. Mekik bu kez üç puanı son saniye golüyle alarak tüm taraftarlarını sevince boğdu.

SİVAS 4 EYLÜL 1 KIZILCABÖLÜKSPOR 2
STAT: Muhsin Yazıcıoğlu S.K.
HAKEMLER: Gökmen Arda, Mehmet Sinan Ökgül, Vural Gül
SİVAS 4 EYLÜL BLD: Muzaffer, Orhan, Şafak, Nuri, Alper, Oğuz (78’Seyid), Semih, Mehmet Güler (46’Ahmet Sefa) Mehmet Murat, Ziya, Gökhan (46’Davut)
KIZLCABÖLÜKSPOR: Asil, Hasan, Koray, Muhammet, Abdurrahman, Tugay, Çağlayan, Gökhan (71′ Burak) Yasir (83’Samet Hasan) Mustafa Tahran, Sedat (64′ Samet Kartop)
GOLLER: 44′ Tugay 90 Burak (Kızılcabölükspor) 64′ Semih (Sivas 4 Eylül Bld)
SARI KARTLAR: Oğuz, Ziya (Sivas 4 Eylül Bld)Koray, Samet Kartop (Kızılcabölükspor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..