REKLAMI GEÇ

Takıma 5 futbolcu transfer edilecek

Takıma 5 futbolcu transfer edilecek

Ligin ilk yarısını 24 puanla tamamlayan Kızılcabölükspor takıma beş takviye daha yapıp ligde play-off mücadelesi verecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 10:43

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta deplasman performansı ile iyi bir noktaya gelen Kızılcabölükspor performansını yeterli görmüyor. Sarı kırmızılı Tavas temsilcisi ilk devreyi 10. basamakta tamamlamasına rağmen zirveye daha yaklaşmak istiyor. Başkan Osman Duran ve kurmaylarının transfer çalışmaları sürüyor.

İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Yeni yıl öncesi çalışmalarını Denizli’de sürdüren sarı kırmızılılar ikinci etap çalışmalarına dün başladı. Şirinköy Stadı’nda toplanan Mekik, Teknik Direktör Hasan Şermet önderliğinde ilk çalışmasını yaptı. 1,5 saat süren antrenman çift kale maçla tamamlandı. Kaptan Hüseyin Çelik çift kalede attığı gollerle dikkat çekti, Sedat Yahşi darbe sonucu sakatlanarak idmanı yarıda terk etti.

ÇAĞLAYAN VE ASİL SAKAT
Mekikte Başkan Osman Duran ve yöneticilerin de izlediği antrenmanda kaleci Asil Kaan düz koşu yaptı. Dizinde bir sakatlık bulunan futbolcu riske edilmedi. Teknik heyet Asil Kaan’ı hafif bir çalışma ile hazırlamaya çalıştı. Sağ dizinde esneme yaşayan Çağlayan İrece ise çalışmalara katılmadı. Futbolcunun 1,5 ay takımla birlikte çalışmalara katılamayacağı öğrenildi.

ANTALYA’YA GİDECEKLER
Mekik ikinci etap çalışmaları için Antalya’da kampa girmeye hazırlanıyor. Yarın bu kente hareket edecek olan sarı kırmızılılar 17 Ocak’a kadar lige hazırlanacak. İkinci etap kamp çalışmalarının takıma yeni katılan oyuncuların kaynaşmasında etkili olacağını söyleyen Sportif Direktör Hakan Dolutaş, “Kamp döneminde takıma yükleme yapılacak. Futbolcularımız daha da kuvvetlenecek. 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” dedi.

5 TRANSFER YOLDA
Sarı kırmızılılarda diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Başkan Osman Duran ve kurmayları yüksek maliyetli olmayan buna karşın takımda doğrudan oynayabilecek futbolcuların peşine düştü. Biri stoper mevkiine olmak üzere 5 yeni transfer daha yapmayı planlayan Kızılcabölükspor’da orta saha da yeni isimlerle güçlendirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..