REKLAMI GEÇ

Tavas’ta bir ilk

Tavas’ta bir ilk

Kızılcabölükspor Tavas’ta bir ilki gerçekleştirdi…

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Şubat 2014 Pazar, 15:50

SELAMİ AYDIN / Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor ligin 21. haftasında bir ilki yaşadı. Sarı kırmızılı ekip ilk kez kendi evinde maç kazanmanın keyfine vardı. Tavas İlçe Stadı’nın Türkiye Futbol Federasyonu kriterlerine uygun olmaması nedeniyle sezona Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda başlayan Kızılcabölükspor’un en büyük sıkıntısı taraftarlarından yoksun kalmaktı. Tavas’ta stadın maç oynanmaya uygun hale getirilmesi ligde 10. haftaya kadar sürdü. Bu süreçte iç sahada dört maça çıkan Kızılcabölükspor Ümraniye ve Kahramanmaraş BBSK’ne kaybetti, Sivas 4 Eylül ile berabere kaldı ve Ankara Demirspor’u 2-0 yendi.

Kızılcabölükspor’un göçebe hayatı Payas Belediyespor maçı ile sona erdi. ilk kez Tavas İlçe Stadı’nda maça çıkan sarı kırmızılılar bu maçtan bir puan çıkarmayı bildi. Takip eden 3 maçta da bir beraberlik ve iki yenilgi aldı. Tavas İlçe Stadı’nda büyük şanssızlıklar yaşayan bir kez galibiyeti son dakika golüyle kaybeden sarı kırmızılılar ilçede ilk üç puanını Belediye Bingölspor karşısında aldı. Önceki hafta oynanması gereken maça konuk ekip çıkmayın Kızılcabölükspor Tavas’ta ilk galibiyetini almış oldu.  Maç yapmadan alınan bu puanlar sarı kırmızılı futbolcuların taraftarlarına galibiyet hediye etme istediğine yanıt vermedi. Ligin 21. haftasında bu kez Beylerbeyi’ni konuk eden sarı kırmızılı ekip karşılaşmayı 1-0 kazandı ve sezon başından beri taraftarına vermek istediği hediyeyi sundu.

Ligin ilk yarısında kendi evlerinde çok puan kaybettiklerini söyleyen Teknik Direktör Hasan Şermet; “Bundan sonra Tavas deplasmanı çok zor bir deplasman olacak. Burada artık maç kaybetmek yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..