REKLAMI GEÇ

TEKNİK PATRON ŞERMET: KUPAYI İSTİYORUZ

TEKNİK PATRON ŞERMET: KUPAYI İSTİYORUZ

Sultanbeyli’yi deplasmanda deviren Kızılcabölükspor finale adını yazdırdı. Teknik Direktör Hasan Şermet öğrencilerini kutladı, finali hakeden taraf olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Mayıs 2018 Perşembe, 10:27

Play-off turu yarı final ilk maçında 0-0 berabere kaldığı rakibini deplasmanda Ethem’in sayıları ile 2-0 deviren Kızılcabölükspor’da keyifler yerinde. Adını finale yazdıran sarı kırmızılılar Tarsus İdman Yurdu ile 2. Lig ikin finalde kapışacak. Büyük başarının mimarı Teknik Direktör Hasan Şermet Sultanbeyli deplasmanında ortaya konan futbola ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kızılcabölükspor’un finali hakeden taraf olduğunu hatırlatan Şermet maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek; “Maça iyi başladık ve oyunun kontrolünü ilk dakikadan itibaren elimize aldık. Gol pozisyonları bulduk ama yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. İkinci yarıda baskımızı arttırdık ve üst üste pozisyonlar bulduk. Nitekim attığımız 2 golle sahadan galibiyetle ayrıldık. İlk maçta oynadığımız iyi oyun ve kaliteli futbolu bu maça da taşıdık. Skor daha farklı olabilirdi. Tüm çocukları tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler, neler yapabileceklerini bir kez daha gösterdiler. Finali sonuna kadar hakettik. Bugün’den itibaren o maça odaklanacağız. Kupaya uzanmak için son 90 dakika” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Ayhan   -  Bağlantı 17 Mayıs 2018, 11:12

Tebrik ediyor ve gönülden destekliyorum. Bilen varsa Final maçı tarihini paylaşırmısınız