REKLAMI GEÇ

TRANSFER DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR

TRANSFER DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR

Denizli’nin 3. Lig temsilcisi Kızılcabölükspor, transferde iki aşamalı bir program başlattı. Önce iç transferde futbolcularla masaya oturacak olan sarı kırmızılı yönetim daha sonra transferin genel planını belirleyecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Temmuz 2019 Pazartesi, 11:49

TFF 3. Lig’de mücadele eden Kızılcabölükspor, transferda kritik viraja girdi. Türkiye’nin düzenli ödemeleri ile anılan ender kulüplerinden biri olan olan Mekik bu yıl bütçesini biraz daha kısmaya çalışıyor.

Gelirlerin her sezonda biraz daha gerilediği alt ligde bu atmosfere ayak uydurmaya çalışan sarı kırmızılılar ‘borçsuz kulüp’ hüviyetini korumak için yeni bir planlama gerçekleştirdi.

Bu nedenle transfer çalışmalarında aceleci davranmayan Kızılcabölükspor yönetimi haftayı kendi futbolcuları ile görüşerek geçirecek.
Sarı kırmızılı yönetim sözleşmesi sona eren Gökhan Özer’in yanı sıra sözleşmeleri süren Mustafa Altun, Taygun Vurgun, Ali Helvacı, Samet Dağlı, İlyas Ural, Serkan Özen ve Hüseyin Atalay ile masaya oturup yeni sezon öncesi yeni anlaşmalar yapmak istiyor.

Sarı kırmızılı kurmaylar bu görüşmelerden çıkacak sonuçlara göre transfer politikasını belirleyecek. Şu ana kadar sadece kaleci Bahadır’ı transfer eden Kızılcabölükspor yönetimi transfer döneminde bütçesinin dışına çıkmak istemiyor. Sarı kırmızılılar hafta sonuna kadar iç ve dış transferi büyük ölçüde şekillendirecek.

Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Halil Tun transfer çalışmalarının sürdüğünü futbolcularla görüşüldüğünü kaydederek, “Kızılcabölükspor’un geleceğini ipotek altına almadan transfer çalışmalarımız sürecek. Kızılcabölükspor hem kulüplerin hem de futbolcuların saygısını kazanmış özel bir yerde duruyor. Tüm futbol camiası ödemelerini düzenli olarak gerçekleştiren, çok büyük bütçelere sahip olmasa da kimseyi mağdur etmeyen bir kulüp oluşumuzu takdirle karşılıyor. Bu kimliğimizden taviz vermek istemiyoruz” diye konuştu.

Diğer yandan sarı kırmızılılar 15 Temmuz’da top başı yapacak. Kendi tesislerinde toplanacak olan Mekik bu güne kadar transferi büyük ölçüde bitirmek istiyor. Asbaşkan Tun iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini belirterek, “Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şirinköy Tesisleri’mizde toplanıp çalışmalara başlayacağız. Kampımızı Denizli’de gerçekleştirerek lige en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..