REKLAMI GEÇ

YALÇIN: YAKALADIĞIMIZ FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİYİZ

YALÇIN: YAKALADIĞIMIZ FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİYİZ

Evinde, ligin dibindeki Bergama Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Ali Yalçın final pasları ve son vuruşlarda daha etkili olmaları gerektiğini kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Ocak 2019 Salı, 11:21

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ligin dibindeki Bergama Belediyespor’u konuk eden Kızılcabölükspor 1-1’lik eşitlikle iki puan kaybetti.

Sarı kırmızılıların teknik patronu Ali Yalçın karşılaşmayı değerlendirirken hem pozisyon açısından beklentisinin altında kaldıklarını hem de fırsatları kullanamadıklarını söyledi.

Maça iyi başlayamadıklarını belirten Yalçın, özellikle karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarından şikayet etti.

Buna karşın maçın başında iki önemli pozisyonu kullanamadıklarını söyleyen Yalçın, “Bu pozisyonları değerlendirseydik, maçın seyri farklı olurdu” dedi.

İkinci yarıda daha istekli oynadıklarını kaydeden Yalçın, “Son dakikalarda iyi baskı kurduk ama aradığımız galibiyet golünü bulamadık. Final paslarında ve son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız. Yakaladığımız fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..