REKLAMI GEÇ

YAVUZYİĞİTOĞLU : ADLİYESPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

YAVUZYİĞİTOĞLU : ADLİYESPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Kızılcabölükspor Kulüp Menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu Tavas’taki maçta Adliyespor’u puansız göndereceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Kasım 2014 Cumartesi, 10:54

Spor Toto 3. Lig’de inişli çıkışlı bir grafik izleyen Kızılcabölükspor, Pazar günü Ankara Adliyespor’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Tavas İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi Kulüp Menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu değerlendirmelerde bulundu.

Maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Yavuzyiğitoğlu, “Tüm takım, teknik ekip ve yönetim olarak bu maça kilitlenmiş durumdayız. Maça çok iyi hazırlandık. Moral olarak üst seviyedeyiz. Kendi sahamızdaki şanssızlığımızı kırıp galibiyetlere başlamak istiyoruz. Hedefimiz 3 puan. Kerim Bölük ve Burak Gökbel’in sakatlıkları sürüyor. Maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Takımımıza güveniyoruz” dedi.

Taraftarlarada seslenen Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu, “Bütün taraftarımızı da pazar günü bizleri desteklemeye davet ediyoruz. İnşallah biz de sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Onlar bizi şartlar ne olursa olsun bugüne kadar yalnız bırakmadı. Bu hafta taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..