REKLAMI GEÇ

Zolan: “Ben gereğini yaptım, sıra sizde”

Zolan: “Ben gereğini yaptım, sıra sizde”

Kızılcabölükspor’u yeni stadına kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Altay maçından galibiyet istiyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Kasım 2015 Cuma, 08:30

Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor takımına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan mesaj var. Zolan sarı kırmızılı kulübün iki sezonluk göçebe hayatına son verdiği Kızılcabölük Stadı’ndaki ilk maçta galibiyet istiyor.

Denizlisporhaber.com aracılığı ile Kızılcabölükspor’a mesaj gönderen Zolan, “Kızılcabölük’te sahamızın zemini dışında her yönüyle yenilenmesi gerekiyordu. Biz gerekli projeleri hazırlatarak modern bir tesis oluşturduk. Soyunma odaları, sosyal alanları, tribünleri ile artık profesyonel lig maçlarının oynanabileceği standarda kavuşturulmuş bir tesisimiz var. Temel atma töreninde hem Kızılcabölük halkına hem de futbol takımına tesisi kısa süre içinde bitirip hizmete sokacağımız sözünü vermiştim. Takımımızdan da bizlere galibiyetler hediye etmesini istemiştim. Ben sözümü tuttum, şimdi sıra Kızılcabölükspor’da dedi.

AKSİLİK OLMAZSA MAÇI İZLEYECEK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sarı kırmızılıların cumartesi günü oynayacağı zorlu Altay maçını da tribünden izlemeyi planlıyor. Zolan yeni stattaki ilk maçı mutlak izlemek istediğini belirterek, “Bir aksilik olmazsa maçta Kızılcabölüksporumuza destek olmak istiyorum. Ben olsam da olmasam da galibiyet bekliyorum” dedi.

Diğer yandan sarı kırmızı kulübün Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi de yeni stattaki ilk maça davet ettiği öğrenildi. Bakan Zeybekci’nin bu kritik maçı programına aldığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..