REKLAMI GEÇ

Zolan istedi galibiyet geldi

Zolan istedi galibiyet geldi

Kızılcabölükspor, yeni stadındaki ilk maçında tesisi hediye eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a galibiyet hediye etti. Zolan maç sonunda soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2015 Pazartesi, 10:26

Spor Toto 3. Ligi’nde iki sezon boyunca göçebe hayatı yaşayan Kızılcabölükspor, Denizli Büyükşehir Belediyesi sayesinde kendi stadına kavuştu. Maçlarını daha önce Doğan Seyfi Atlı, Tavas İlçe Stadı ve Atatürk Stadı’nda oynayan sarı kırmızılılar iki sezon boyunca taraftarından uzaktı. Kızılcabölükspor en son Bölgesel Amatör Lig’de taraftarı ile buluşabilmişti.

16112015_zolan_ic1

KADERLERİNİ ZOLAN DEĞİŞTİRDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, zemin sorunu olmayan Kızılcabölük sahasını sil baştan inşa ederek Kızılcabölük Stadı haline getirdi.  Etrafı çevrilen, tribünleri ve soyunma odaları baştan yapılan, sosyal alanlar ve çevre düzenlemeleri ile lig standartlarına uygun hale getirilen Kızılcabölük Stadı, eylül ayı ortalarında resmi açılışla sarı kırmızılı kulübe kazandırılmıştı.

16112015_zolan_ic2

İLK MAÇTA GALİBİYET
Kızılcabölükspor yeni sahasındaki ilk maçını ligin güçlü ekiplerinden Altay’a karşı oynadı. Mekiğin 2-1 kazandığı maçta tüm tribünler doldu. Taraftarlar maç boyunca Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a tezahüratlarla teşekkür etti.  Maç öncesi galibiyet istediğini söyleyen Zolan’ın ayağı uğurlu geldi, takım zorlu maçtan alnının akıyla çıktı.

GALİBİYETİ BİRLİKTE KUTLADILAR

Maç sonunda sarı kırmızılı takım protokol tribünü önüne gelerek galibiyet sevincine herkesi ortak etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan taraftarlarla birlikte galibiyeti kutladı, ardından soyunma odasına giderek teknik ekip ve futbolcuları tebrik etti.

Zolan, Kızılcabölükspor ile Kızılcabölüklüleri buluşturmak için verdikleri sözü tutmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayarak, maçta yaşanılan coşku, sevinç ve heyecanın kendisini de çok mutlu ettiğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..