REKLAMI GEÇ

18 kişi 2,5 saat yürüdüler ve…

18 kişi 2,5 saat yürüdüler ve…

18 kişilik ekibin 150 dakikalık tırmanışı Denizli’yi ayaklar altına serdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Kasım 2014 Salı, 11:11

Doğa Dostları Dağcılık Derneği (4D) Kasım ayının ilk yürüyüşünü Denizli merkeze bağlı Künarlar Köyü’nden başlayan güzergaha yaptı. Dernek Başkanı Serkan Toydemir önderliğindeki 18 kişilik ekip sabah erkenden Delikliçınar Meydanı’nda buluştu.
Otobüsle Yenişehir’in üstündeki Künarlar Köyü’ne hareket eden ekip burada kısa bir dinlence ile enerji depoladı.

Yürüyüşe başlayan grup saat 10:00 sıralarında Köpekpınarı Mevkii’ne ulaştı. Bu bölgenin eşsiz manzarası eşliğinde kahvaltı molası veren 4D ekibi zorlu tırmanış öncesi hazırlıklarını yaptı.

04112014_4D_ic

Evran Tepe zirvesine yürüyüşe geçen ekip, yüksek eğimli bir tırmanıştan sonra 12:30 sıralarında tepeninzirvesine ulaştı.

Tüm Denizli’yi ayakları altına alan manzaranın tadını çıkaran 4Dekibi öğle yemeği malısını da burada verdi.
Yeniden enerji toplayan ekip iki zirve daha yapma kararı aldı ve havanında güzel olması ile Küçük Toklu Yatak zirvesi ile Büyük Toklu Yatak zirvesine ulaştı. Toplamda 4 zirve gören ekip aynı rotadan geri dönüşe başladı ve 17:00 sıralarında tekrar Künarlar Köyü’ne ulaştı.

Dernek Başkanı Serkan Toydemir ekip için yeni rotalar ve güzergahlar için hazırlıkların yapıldığını kaydederek, gerek Denizli içinde gerekse şehir dışında yeni tırmanışlara hazır olmaları için tüm dernek üyelerini uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..