REKLAMI GEÇ

AFYON’DAKİ MARATONDA 6 DENİZLİLİ

AFYON’DAKİ MARATONDA 6 DENİZLİLİ

Denizli’de atletizme ve özellikle maraton yarışlarına ilgi her geçen gün artıyor. Afyon’da düzenlenen Frig Ultra Maratonu’na 6 Denizlili katıldı. Zorlu yarışta Özgür Sancak üçüncülük elde etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Eylül 2018 Çarşamba, 09:44

Denizlili ironman genel cerrah Fatih Tosun’un ulusal ve uluslararası yarışlarda gösterdiği başarılara yeni rakipler çıkıyor. Kentte atletizm ve özellikle maraton yarışlarına ilgi giderek artıyor. Bu alanda ciddi antrenmanlar ve hazırlıklar yapan yarı profesyonel ekipler çeşitli kentlerde düzenlenen etkinliklerde boy göstermeye de başladı.

AFYON’DAKİ YARIŞA KATILDILAR
Bu yıl Afyonkarahisar Valiliği’nin düzenlediği Afyonkarahisar Kale Yarışı (Frig Ultra Maratonu)’na Denizlili altı veteran sporcu katıldı. Özgür Sancak, Feyyaz Dumlu, Ali Erkan, İsmail Odakan, Ali Karagündüz, Ali Ersin Zümrütbaş’tan oluşan Denizlili maratoncu grubu 54 kilometrelik yarışta iyi iş çıkardı.

ÜÇÜNCÜLÜK DENİZLİ’YE GELDİ
Afyankarahisar Valiliği önünden başlayan maraton Afyon Kalesi zirvesinde sona erdi. Denizli altı maratoncu ile en çok katılım gösteren kent oldu. Denizli takımından Özgür Sancak maratonu üçüncü sırada tamamladı ve kürsü gördü. Yarışmalarda dereceye giren kadın ve erkekler ayrı ayrı ödüllendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..