REKLAMI GEÇ

Ayak tenisinde şampiyon belirlendi

Ayak tenisinde şampiyon belirlendi

Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Şenliği Denizli İl Birinciliği heyecanlı müsabakalara sahne oldu. 32 takımın katıldığı turnuvada birinci olan Denizli Ayak Tenisi Spor Kulübü ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil etme hakkını elde etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Haziran 2023 Cuma, 11:10

Spora ve sporcuya olan destekleri ile adından başarıyla söz ettiren Pamukkale Belediyesi, Türkiye’deki en yeni spor branşlarından olan ayak tenisinin Denizli’de sevilmesine en çok katkı veren kurumlardan oldu.

Ayak Tenisi branşının ilk turnuvasına ve ilk Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Pamukkale Belediyesi bu yıl da desteğini sürdürdü. Pamukkale Belediyesi, Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Ayak Tenisi Federasyonu Denizli İl Temsilciliği işbirliği ile 14-15 Haziran 2023 tarihleri arasında Kınıklı Çim Saha’da düzenlenen, 14 yaş üstü tüm sporseverlerin 3 kişilik takım kurarak katıldığı Ayak Tenisi Şenliği Denizli İl Birinciliği, büyük heyecana sahne oldu.

2 gün boyunca mücadele eden, 3 as 1 yedek olmak üzere 4 sporcudan oluşan 32 takımın katıldığı turnuvada gençler birbirleriyle hem kıyasıya mücadele etti, hem de eğlendiler. Turnuvanın ilk gününde eleme maçları yapıldı.

İkinci günde, çeyrek ve yarı final ile final müsabakaları ile heyecanın doruğa ulaştığı turnuvada ilk üçe giren takım belirlendi. Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Şenliği Denizli İl Birinciliği’nde Denizli Ayak Tenisi Spor Kulübü şampiyon olurken, Bordo Motors ikinci, Zümrütspor üçüncü ve Alsancak Spor Kulübü dördüncü oldu.

Şampiyon Denizli Ayak Tenisi Spor Kulübü, 22-25 Haziran 2023 Balıkesir Ayvalık’ta düzenlenecek olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil etme hakkını elde etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..