REKLAMI GEÇ

“Aydem Ulusal Satranç Turnuvası” başladı

“Aydem Ulusal Satranç Turnuvası” başladı

Aydem Elektrik ve Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Satranç Temsilciliği’nin işbirliğiyle düzenlenen “Aydem Ulusal Satranç Turnuvası” başladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 18 Haziran 2014 Çarşamba, 12:10

Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda Denizli veyurt içinden 180 oyuncunun katılımıyla başlayan turnuva, Perşembe gününe kadar devam edecek.

Aydem Elektrik Denizli İl Müdürü İsmail Topkara, turnuvanın sponsorluğunuAydem olarak üstlendiklerini belirterek, “Şirketimiz bu tür organizasyonlara öncü olmaya hazır. Turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aydem Ulusal Satranç Turnuvası’na uluslararası bir boyut kazandırmak ve bunu markalaştırmak istediklerinibildirenTürkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı da “Türkiye genelinden turnuvaya katılan sporcular var. Önümüzdeki yıl Aydem Ulusal Satranç Turnuvası’nı uluslararası bir boyuta taşımak ve markalaştırmak istiyoruz. Aydem’in bu turnuvayla hatırlanmasını istiyoruz. Turnuvamız Perşembe gününe kadar devam edecek. Turnuvamıza usta oyuncular da katıldı. Bundan sonra daha güzel organizasyonları gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Turnuvayı satranç faaliyetlerinde dünya satranç gündemine taşımayı hedeflediklerini bildiren Federasyon Temsilcisi Darı, önümüzdeki yıl bundan geniş katılımlı ve büyük bir salonda, birçok farklı ülkeden oyuncunun katıldığı bir organizasyon düzenlemeyi hedeflediklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..