REKLAMI GEÇ

Bilimadamı Altıntaş Kanada’da 5 kiloluk alabalık yakaladı

Bilimadamı Altıntaş Kanada’da 5 kiloluk alabalık yakaladı

Dünyaca ünlü Bekillili akademisyen Prof. Dr. Yusuf Altıntaş’ın amatör olta balıkçısı olduğu ortaya çıktı. Kanada’daki bir nehirde avcılık denemesi yapan Prof. Dr. Altıntaş, 5 kiloluk alabalık yakaladı. O anları sosyal medyadan paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Eylül 2018 Perşembe, 14:38

Kanada’da yaptığı akademik çalışmalarla bilim dünyasının yakından tanıdığı akademisyenlerden biri haline gelen Bekillili Prof. Dr. Yusuf Altıntaş’ın olta balıkçılığına yönelik hobisi de görülmeye değer.

Yoğun yaşamından fırsat buldukça Kanada’da olta balıkçılığı ile stres atan Altıntaş, dün yakaladığı bir balıkla ilgili sosyal medya sayfasından paylaşımda bulundu.

Kanada’nın Vancouver şehrinde okyanusla buluşan Capilano nehrinde soman avına çıkan ünlü akademisyen henüz ilk denemesinde tahmini ağırlığı 5 kiloyu geçen bir somon yakaladı.

Avlanma anını ve yakaladığı balıkla çektirdiği fotoğrafı facebook sayfasından paylaşan ünlü akademisyen, paylaşımını esprili bir yorumla gerçekleştirdi. “Vancouver şehrinde denize dökülen Capilano nehrinde ilk ‘Bahar Salmonu’ diye yazan Altıntaş, yazısının devamında Ege ağzını unutmadığını “İlk atışta tutuvedimgari. Imza: Abalların Yusuf” cümleleriyle gösterdi.

Yusuf Altıntaş, uzun yıllardır amatör olta balıkçılığı sporuyla uğraşıyor. Her yıl lisans yenileten ve lisanslı avlanan Prof. Dr. Altıntaş, başarılı bir somon avcısı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Mustafa Çavuşoğlu   -  Bağlantı 28 Eylül 2018, 01:21

Yusuf amca sen bide bekilli’de menderes’e gel bi. Kocaman kocaman balıkları biz elle tutuyoz. Suyun yüzeyinde yan yatagomuş hepside.