REKLAMI GEÇ

Bozdağ ilk kez yarışlara sahne oldu

Bozdağ ilk kez yarışlara sahne oldu

NİKADOS’un organizasyonunda Alp disiplini yarışlarına Nikferli öğrenciler katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Mart 2015 Salı, 10:29

Nikados – İrya 1. Nikfer Alp Disiplini Çocuk Kupası, Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi’nde yapıldı. Yaklaşık 3 aydır çalışmalarını sürdüren NİKADOS&İRYA sporcuları, geçtiğimiz Pazar günü Nikfer Bozdağ’da yapılan ilimizin ilk Alp Disiplini kayak şampiyonasında yarışma heyecanı yaşadı.

Nikados kayak spor kulübünün Kayak antrenörleri Fikret Turan Erdoğan ve Aydın Özdemir sorumluluğunda yapılan çalışmalar sonunda tamamı Nikfer’li çocuklardan oluşan 30 sporcu öğrenci Denizli tarihinde ilk kez kayak yarışı yaptı.

Kayak antrenörleri, Nikados kayak spor kulübü başkanı Hakan Keysan, Nikados Ana Sponsoru İrya Tekstil sahibi Mehmet Varma ve Kayak İl Temsilcisi Fikret Kocaman sorumluluğunda ve denetiminde yapılan özel yarışmada sporcu aileleri büyük bir heyecanla yarışmayı izledi.

Yarışmada ilk üçe kupa veren tertip komitesi, 15 yaş altı çocukların bir arada yarıştığını belirtirken bu çocukların gelecek yıl yapılacak il şampiyonasında kendi yaş kategorilerinde her birinin derece yaparak başarı kazanacaklarını ve çocukların çok iyi birer kayakçı olduklarını belirtti. Kızlarda Ecenaz Keysan birinci Zeynep Kocagözli ikinci ve Fatma Apalı üçüncü olurken erkeklerde Hasan Karcılar birinci, Hakkı Kuşanç ikinci ve Furkan Kuşanç ise üçüncü oldu.


NİKADOS’UN HEDEFİYDİ

Nikados kulüp başkanı Hakan Keysan yarışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Denizli’de artık kayak yapmak mümkün. Sistem seneye daha iyi oturacak. Biz kulüp olarak çalışmalarımızı yarışmalarla da taçlandırmak istedik. Ve çok heyecanlı yarışlar izledik. Milli kayak sporcularını Denizli’den çıkarma yolunda önemli aşama katettik. 30 lisanslı sporcumuzun hayallerini gerçekleştirdik ve bu nedenle çok mutluyuz” dedi.

Her koşulda çalışmalarını profesyonelce yapan ve disiplinle, çocuklarımızla çocukları gibi ilgilenen teknik kadromuzu da gönülden teşekkür ediyoruz diyen Keysan, “Nikfer dağlarında açan bu çiçekler hocalarımızın eseridir” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KATKI KOYDU
Keysan çalışmalarda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin büyük katkısı olduğunu kaydederek, “Kış sezonu boyunca dağların yükünü belediye personeliyle birlikte çektik, birlikte ellerimizi dondurduk, hasta olduk ve birlikte bu çiçekleri açtırdık. Bize bu tesislerin kazandırılması yanı sıra personelini her gün aksatmadan Bozdağ’a gönderen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve değerli, fedakar çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..