REKLAMI GEÇ

Bozdağ’da kar festivali yapıldı

Bozdağ’da kar festivali yapıldı

Nikfer Kayak Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Kulübü 2013 “HOŞGELDİN KAR” etkinliğini 15 Aralık Pazar günü yaptı. Denizli Doğa Dostları Derneği grubunun da katılarak destek verdiği etkinlikte gruplar yürüyüş ve karda kaymanın tadını aldı.

/ DENİZLİSPORHABER / 17 Aralık 2013 Salı, 15:19

Bu sezon batıda kayak merkezlerinde bile kar yokken Nikfer Bozdağ’da kayak yapan Nikfer kayak spor kulübü sporcu ve yöneticileri yeni kayak merkezinin tanıtımını da üstlenmiş durumda.

Nikfer Kayak ve Doğa Turizmi Spor Kulübü Başkanı Hakan Keysan Bozdağ’ın hızla batının en ilgi çeken kayak merkezi olma yolunda ilerlediğini belirtirken şunları söyledi: ”Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi’nde çalışmalar bu yıl bitecek ve Denizli’de ilk kez kayak sporuyla buluşacağız. Kulüp olarak bizler Denizli’de kayak sporu eğitimlerini ve kayak turlarını başlatarak halkımızın karla buluşmasını gerçekleştireceğiz. Bu nedenle çeşitli etkinlikler yaparak ilgiyi Nikfer’e ve kayak sporuna yöneltmek için uğraşıyoruz. Nikfer’den büyümüş çocuklar olarak biz NİKADOS üyeleri kara ve Bozdağımıza büyük saygı duyuyoruz. Doğal ve kültürel zenginliğimiz olan değerlerimizin ulaşılabilir ve paylaşılabilir olması için bütün gücümüzle çabalayacağız. Bizlerin kaçırdığı hayat otobüsünde çocuklarımızın yer alması ve hayata geç kalmaması için sporda da eşit ve ileri düzeyde bir adım atma mücadelesi veriyoruz. Hayatında fırsatları değerlendirebilen, ufku, umudu ve inancı olan tüm dostlarla bizler her daim buluşmak için Nikfer’deyiz,  spor yapıyoruz  ve spor için  çabalıyoruz”

Çeşitli etkinliklerle kulübün adını duyurmaya başladığı NİKADOS bu turu da  Denizli Doğa Dostları Derneği ile buluşarak gerçekleştirdi. Sezonun ilk karının yağmasından sonra Nikfer’in doruklarını mistik gelinliğe büründüren kar’a teşekkür etmek için Bozdağ’a çıkan doğaseverlere çok sayıda konuk da dışarıdan katılarak destek verdi. Hızla devam eden çalışmaların bu sezon faaliyete geçeceği bilgi ve müjdesiyle önümüzdeki günlerde kayak sporuyla daha etkin buluşacağı müjdesini veren Nikfer Kayak spor kulübü tüm doğasever ve kayak sporu ile uğraşmak isteyenleri derneklerine ve Nikfer’e davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Osman Akyol   -  Bağlantı 19 Aralık 2013, 01:04

Nikedos’a Nikfer ve Nikfer Kayak Merkezinin tanitim faaliyetlerinde basarilar diliyorum.
Nikferde Buz pateni pisti yaptirmak icin simdiden calismalara baslasalar iyi olur.
Nikfer Hokey takimini dunya kupasinda gormek istiyoruz..

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 17 Aralık 2013, 16:33

20 YILDIR UĞRAŞ VERDİĞİMİZ ”BOZDAĞ KAYAK MERKEZİ”MİZİN BU AŞAMAYA GELMESİ BİZLERİ DOLAYISI İLE KAYAKSEVERLERİMİZİ FAZLASI İLE DUYGULANDIRDI,EMEĞİ GEÇN TÜM MÜLKİ İDARECİ VE VEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.DENİZLİMİZ HER GÜZEL ŞEYE LAİKTİR VE LAİK OLACAKTIR.HAYIRLI OLSUN,HAYALCİLER DİYENLEREDE SELAM OLSUN….