REKLAMI GEÇ

DARTTA DENİZLİ’NİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

DARTTA DENİZLİ’NİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Dart branşında gençler ve büyükler yarıştı. Turnuvaya 142 sporcu katıldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 14 Ocak 2019 Pazartesi, 11:47

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen Dart Turnuvası hafta sonu Teraspark AVM’de yapıldı. Gençler ve Büyükler kategorilerinde toplam 142 sporcunun yarıştığı turnuva sonunda ödüller dağıtıldı. Dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Teraspark AVM Müdürü Şuayben Güneş birlikte verdi.
Genç bayanlarda Gülsüm Özyavuz, genç erkeklerde Zeki Eren, büyük bayanlarda Merve Erden, büyük erkeklerde Aziz Altay bireysel sıralamada şampiyon oldular.
Takımlar sıralamasında ise genç bayanlarda Babadağ Hacı Mehmet Zorlu Lisesi, genç erkeklerde Sarayköy Menderes AL, büyük bayanlarda Gül Yımaz – Betül Gökçe Dirier takımı, büyük erkeklerde ise Murat Dirier – Ahmet Gümüş takımlar sıralamasında zirvede yer aldı.
Turnuvaya olan ilgiden memnun olduklarını söyleyen Federasyon İl Temsilcisi Özgür Arım, gençlerin Türkiye Şampiyonasına katılması için hazırlık anlamında güzel organizasyon yaşadıklarını belirtti. Arım, 2019 yılı hedeflerinin dart branşında milli takıma sporcular kazandırmak olduğunu söyledi.
Dereceye giren sporcular Bocce Bovling Dart Federasyonunun açıklayacağı tarihte yapılacak Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi temsil edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..