REKLAMI GEÇ

Denizlili dalış tutkunlarından Maldivler’de rüya gibi dalış

Denizlili dalış tutkunlarından Maldivler’de rüya gibi dalış

Denizli’nin tanınmış isimlerinden oluşan 6 dalış tutkunu, bu aşkları nedeniyle binlerce kilometre ötedeki Maldivler’e gitti. 1 hafta süren Maldivler gezisi boyunca teknede yaşayan 6 kafadar, dünyanın en renkli su altı yaşamlarından birine sahip egzotik ülkede köpek balıklarının arasında 14 dalış gerçekleştirdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 14:06

Denizli’nin tanınmış simaları Emre Saraçoğlu, Salih Saraçoğlu, Mehmet Ali Mazı, Hasan Aslan, Erhan Kurhan ve Karani Tatar, 3 yıldır denizaltı dalışları gerçekleştiriyor. Dalış sporuna fena halde bağlandıkları gözlenen 6 kafadar şu ana kadar iki kez Mısır açıklarında dalış gerçekleştirdi.

6 dalış tutkununun son durağı ise Maldivler oldu. Sualtı zenginliği açısından dünyada ilk 5 girebilecek güzellikteki Maldivler’de 1 hafta geçiren Denizlili dalış tutkunları, Türkiye’den yaklaşık 6 bin kilometre uzaklıktaki bu egzotik ülkeye ulaşmak için tam 7,5 saat uçakla uçtu. 1 hafta boyunca teknede yaşayan Denizlili dalış tutkunları tam 14 dolaş gerçekleştirdi.

Eşsiz güzellikteki su altı manzaralarına tanıklık eden Denizlili dalış tutkunları, köpek balıkları ve mürenlerle adeta su altında dans ederken, bu rüya dalışları sualtı kameralarıyla görüntüledi. Yalnız gündüz değil gece dalışları da gerçekleştirilen dalışlarda adrenalin en üst seviyedeydi.

anons

Denizlihaber.com’a yaşadığı inanılmaz tecrübe hakkındaki duygularını paylaşan Emre Saraçoğlu, ““Tekneden atlıyorsun gece aşağıda köpek balıkları var. Allahtan köpek balıkları hemşire adı verilen ve sadece planktonlarla beslenen cinstenmiş. Sonuçta ister istemez heyecan yapıyorsunuz. İnanılmaz renkli ve çok iri hayvanlar var. Bizim denizlerimizde daha küçükleri var. Rengarenk. Su ısısı da çok iyiydi. Daldığımız sularda ortalama sıcaklık 25 dereceydi. Bizim için unutulmaz bir anı oldu” diye konuştu,

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..