REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’NİN İLK SENTETİK BUZ PİSTİ CUMARTESİ AÇILIYOR

DENİZLİ’NİN İLK SENTETİK BUZ PİSTİ CUMARTESİ AÇILIYOR

Denizli’nin ilkleri arasında yer alacak olan Sentetik Buz Pisti’nin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Eylül 2013 Salı, 10:55

Denizli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sentetik Buz Pisti’nin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Cumartesi günü Başbakan Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreniyle hizmete girecek projelerden biri olan tesis, Denizli için bir ilk. Çamlık Yolu üzerine bulunan Özay Gönlüm Pakı’nın karşısında bulunan alanda yapımı tamamlanan kompleks içinde Sentetik Buz Pisti’nin yanı sıra, 2 adet tenis kortu, 2 adet badminton sahası, mini golf alanı ve 350 m. koşu yolu, kafeterya, satranç alanı, satranç odası ve çok amaçlı salon yer alıyor.

10 bin metrekarelik alana sahip kompleksin Denizlililerin vazgeçilmez mekanlarından biri olacağını dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Biz hep ilkleri Denizli’ye kazandırdık. Bir zamanlar bu kentte köprülü kavşaklar, yaya üst geçitleri, kapalı pazaryerleri, vadi projeleri, büyük parklar, bilgi evleri yoktu. Birçok alanda yaşattığımız ilklere birde Sentetik Buz Pisti’ni eklemenin mutluluğunu yaşarken açılışını ise Başbakanımızın yapacak olması bize gurur veriyor” dedi.

Denizli insanının sosyal yaşantısını farklılaştırmak adına büyükşehirlerin birçoğunda olmayan projeleri, uygulamaları Denizli’ye getirdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, “Buz pisti, şehrimizdeki önemli bir eksikliği giderecek. Bölge yaşayan vatandaşlarımız, sentetik buz pistinde kayarak hoşça vakit geçirecek. Peyzaj düzenlemesi ve yeşil alanlarıyla birçok vatandaşımızın ilgi göstereceği yer haline dönüşecek. Amacımız, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumun her kesiminin sağlık ortamlarda spor yapması ve kötü alışkanlıklardan uzak durarak sağlıklı yaşamın büyüsünü keşfetmesine yardımcı olmaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..