REKLAMI GEÇ

DÜNYA KUPASI ÖN MESAFE YARIŞLARI ÇAMELİ’DE YAPILACAK

DÜNYA KUPASI ÖN MESAFE YARIŞLARI ÇAMELİ’DE YAPILACAK

Çameli, yamaç paraşütü Dünya Kupası Ön Mesafe yarışlarına ev sahipliği yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Temmuz 2015 Pazartesi, 16:35

Yamaç paraşütünde daha önce iki önemli organizasyonun altından kalkan Çameli bu kez Dünya Kupası Ön Mesafe Yarışları’na ev sahipliği yapıyor. Yarın başlayacak yarışlar 2 Ağustos’ta sona erecek.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunun faaliyet programında olan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinasyonunda yapılacak yarışmalar 28 Temmuz – 2 Ağustos 2015 tarihlerinde 2140m. rakımlı Çameli Yaylacık Dağında gerçekleşecek.

Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası Mesafe Yarışları, 28 Temmuz 2015 Salı günü antrenman uçuşları ile başlayacak. Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu İl Temsilcisi İsa Dal, resmi yarışların Çarşamba günü saat 11.00 da başlayacağını bildirdi. Yarışmaların son günü olan 2 Ağustos Pazar günü ise uçuşlarda dereceye girenler ödüllendirilecek. Geçtiğimiz yıl yapılan yarışlara 30 ülkeden 125 sporcu katılmış ve Bayanlarda Rus Pilot Daria Krasnova, erkeklerde ise Makedon pilot Alexander Salmond birinci olmuştu.

Çameli Belediyesinin özverili çalışmaları ve yapılan yeni düzenlemelerle Yaylacık Dağı pist alanı, uluslararası standartlara uygun hale getirildi. Çameli ilçesinin uluslararası tanıtımına önemli katkılar yapan bu organizasyonla birlikte aynı tarihler Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali olarak kutlanacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin katkı verdiği organizasyonda yarışmalar dışında gerçekleşmesi planlanan konser ve etkinlikler ise iptal edildi. Resmi siteden yapılan açıklamada; son günlerde ülkemizde yaşanan Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ndeki olaylar ve Ceylanpınar’daki terör saldırıları nedeniyle yarışlar dışındaki etkinliklerin iptal edildiği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..