REKLAMI GEÇ

GELECEĞİN KAYAKÇILARI EĞİTİMLERE BAŞLADI

GELECEĞİN KAYAKÇILARI EĞİTİMLERE BAŞLADI

NİKADOS İRYA Kayak Spor Okulu öğrencisi 30 çocuk profesyoneller eşliğinde kayak eğitimine başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Ocak 2015 Pazartesi, 11:34

Nikfer Kayak Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Kulübü (NİKADOS) ile İrya Tekstil’in ortaklaşa gerçekleştirdiği kayak okulu faaliyetleri başladı. Bozdağ’da hafta sonunda 30 öğrenciye kayak eğitimi verilmeye başlandı. Denizli’de ilk kez kayak sporunu profesyonel düzeyde yapan NİKADOS’un verdiği ücretsiz eğitime bölgeden 20 Denizli’den de 10 çocuk katıldı. Öğrencilere lisanslı antrenör Turhan Fikret Erdoğan ders veriyor.

NİKADOS Başkanı Hakan Keysan, Denizli’de ilk kez kayak eğitimi verildiğini belirterek amaçlarının geleceğin sporcularını kazanmak olduğunu söyledi.

Hedeflerinin sadece spor yapmak ve yaptırmak olduğunu vurgulayan Keysan; “Güçlük ve zorluklarla da ilerlesek biz Denizli’de kayak sporuna olan ilgiyi arttırıp herkesi kayakla buluşturma hedefi taşıyoruz” dedi. “Çocukların ilgisini ve mutluluğunu gördükten sonra yaptığımız işin değeri daha da arttı” diyen Hakan Keysan “bu gruptan gelecekte milli kayak sporcuları çıkacak ve bunun bir hayal olmadığını, bu güne kadar gerçekleştirdiklerimiz bize göstermektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..