REKLAMI GEÇ

GELECEĞİN KAYAKÇILARI SPOR DERSLERİNDE KİTAP OKUYOR

GELECEĞİN KAYAKÇILARI SPOR DERSLERİNDE KİTAP OKUYOR

NİKADOS’un yaz spor okuluna katılarak futbol öğrenmeye başlayan 70 öğrenci, diğer kurslardan farklı olarak kitap da okuyor

/ DENİZLİSPORHABER / 8 Temmuz 2014 Salı, 10:35

Nikfer Kayak Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Kulübü kısa süre önce açtığı yaz futbol okulunda 70 öğrenciye deneyimli antrenörler nezaretinde futbol dersleri vermeye başladı. NİKADOS’un yaz kursu benzerlerinden farklı yönleri ile hemen dikkat çekmeyi de başardı. Yazın futbol öğrenen öğrenciler kışın ise kayak dersleri alacaklar.

Ücretsiz gerçekleştirilecek kayak dersleri Bozdağ Kayak Merkezi’nde yapılacak. NİKADOS Başkanı Hakan Keysan öğrencilere bizzat kendisi ders verecek. Keysan amaçlarının kayak sporunun yaygınlaşması ve gelecekte bu spor dalında Türkiye’ye başarılar kazandıracak sporcular yetiştirmek olduğunu söylüyor.

NİKADOS’un yaz spor okulunda kitap okumak sıradan bir etkinlik. Öğrencilerin kitap okuduğu tek spor yaz okulunun önceki gün sürpriz bir de konuğu oldu. Nikferli şair İbrahim Şığıt üçüncü şiir kitabı Yevmiyesi Aşktır’ı öğrencilere ücretsiz dağıttı.

Yapılan etkinliğe Tavas Kaymakamı Ali Arıkan, Tavas Belediye Başkanı Turan Veli Akyol ve aileler katıldı. Bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurgulayan Tavas Kaymakamı Ali Arıkan bu anlamlı çalışmaları her zaman destekleyeceğiz derken Tavas Belediye Başkanı Turan Veli Akyol da, yapılan spor eğitiminin kitapla buluşmasının çok önemli olduğunu söyledi ve kursa katılan öğrencilere başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..