REKLAMI GEÇ

Görev Kelleci Deresi

Görev Kelleci Deresi

Doğa Dostları’nın Denizli’nin kültürel ve coğrafi güzelliklerine seyahatleri sürüyor. Ekip son olarak fazla ziyaretçisi olmayan Kelleci Deresi’ni yeniden keşfetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2014 Pazartesi, 12:23

Doğa Dostları Dağcılık Derneği Başkanı Serkan Toydemir önderliğindeki yürüyüş sabahın erken saatlerinde başladı. 21 kişilik ekip 08:00’de harekete geçerek Babadağ yakınlarındaki Kelleci Deresi’ne ulaştı ve yürüyüşü başlattı.

Parkurun başlamasından iki saat sonra ilk molayı alan ekip burada yanlarında getirdikleri kumanyalarla eşsiz manzaraya karşı kahvaltı yaptı. Yürüyüşüne devam eden 4D ekibi yaklaşık 5 kilometre sonra ikinci molayı vererek kaybettikleri enerjiyi öğle yemeği ile geri kazandı.

Havanın güzel olması, sonbahar renkleri ile donanmış Kelleci Deresi’nde ekibin bol bol fotoğraf çekmesine olanak tanıdı. 15:30’da parkuru tamamlayan ekip daha sonra dönüş yolculuğuna başladı. Dernek Başkanı Toydemir bölgenin doğa yürüyüşçülerinin her zaman dikkatini çeken bir yer olduğuna işaret ederek ziyaretlerinin yıl içindre üçüncü olduğunu kaydetti.

Toydemir, Denizli’nin doğal güzelliklerini görmeye harkesi davet ederken, “Ekibimiz içinde emniyetli yürüyüşler yapmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

zaffeerr   -  Bağlantı 18 Kasım 2014, 08:09

hani resimler…