REKLAMI GEÇ

İRYA GELECEĞİN KAYAKÇILARINA SAHİP ÇIKTI

İRYA GELECEĞİN KAYAKÇILARINA SAHİP ÇIKTI

İşadamı Mehmet Varma’nın sahibi olduğu tekstil sektörü ihracatçılarından İrya Tekstil, bu yıl ilk kez eğitim alacak 30 kayak öğrencisine sahip çıktı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Ocak 2015 Perşembe, 14:29

Nikfer Kayak Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Kulübü (NİKADOS) ile İrya Tekstil arasında sponsorluk anlaşması gerçekleştirildi. Nikferli işadamı Mehmet Varma’nın sahibi olduğu İrya Tekstil, bir yıl boyunca derneğin ana sponsorluğuna imza attı.
Altı yıldır 30 ülkede 130 satış noktasında ve Türkiye’de 300’ün üzerinde perakende noktasında ürünlerini pazarlayan firma, NİKADOS’un faaliyetlerinin yanı sıra bu yıl ilk kez eğitime aldığı kayak öğrencilerinin gelişmesine de katkı koyacak.

İrya Tekstil’deki törende NİKADOS Başkanı Hakan Keysan ve İrya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Varma sözleşmeye imza attı.
İşadamı Varma, Bozdağ Kayak Merkezi’nin ve Nikfer’in tanıtımına büyük önem verdiğinin altını çizerken, “Bu katkıyı koymamızdaki en büyük neden, bizi heyecanlandıran unsur bölgedeki çocukların kayak eğitimi alarak ileride belki de kayak milli takımında görev alacak olmaları. Biz firma olarak zaten burslarla öğrencilerimize destek oluyor, sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyoruz. NİKADOS’un girişimini de bir sosyal sorumluluk olarak değerlendiriyoruz. Projede Nikfer’de yaşayan öğrenciler olduğu gibi Denizli’de yaşayan öğrencilere de kayak eğitimi verilecek. Bir Nikferli olarak bu çalışmaya kayıtsız kalamazdım. Bundan sonra da ana sponsorluğu başka bir firmaya bırakmayı düşünmüyoruz” dedi.

080120154_nikados_ic

NİKADOS Başkanı Keysan ise yaklaşık 2500 metre uzunluğunda parkura sahip Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi’nin tanıtılmasının son derece önemli olduğuna işaret ederek, “Bu bölge Türkiye’nin en iyi kar yağışı alan bölgelerinden biri. Burada 1 Nisan tarihinde kayak yaptık ve Ağustos ayına kadar karın kalkmadığı zamanları gördük. Bozdağ Kayak Merkezi, Denizli’nin turizmdeki ufkunu genişletecek, farklı alternatifleri sunabilecek bir seçenek olarak karşımızda duruyor. Bölge insanının da faydalanacağı bu merkezimizde öncelikle 30 öğrencimize Alp Disiplini branşında kayak sporunu öğretmeye çalışacağız. Profesyonel bir eğitmen nezaretindeki bu çalışmaların geleceğin kariyeri parlak sporcularını yetiştireceğine inanıyoruz. Bozdağ Kayak Merkezi bugün hazır durumda olsa da gelecek sezon için resmi bir açılış planlanıyor. Belki de bizim eğittiğimiz çocuklar resmi açılışta bir gösteri yaparak kayak sporunun yaygınlaştırılmasında rol oynayacak” diye konuştu. İrya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Varma’nın katkısının son derece önemli olduğunun da altını çizen Keysan, “Bu katkı ile sezonu rahat tamamlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..