REKLAMI GEÇ

İsa göğe yükseldi

İsa göğe yükseldi

Yamaç paraşütü tutkunu DETGİS Başkanı 3200 feetten düşüşünde boş durmadı, Denizli’yi fotoğrafladı…

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Ocak 2014 Perşembe, 11:18

DENİZLİSPORHABER / Denizli’nin önde gelen işadamlarından Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı İsa Dal işadamı kişiliğinin yanında farklı bir yönüyle de ön plana çıkıyor. Yamaç paraşütü pilotu olan Dal, Denizli’nin 3200 feet yükseklikten çektiği fotoğraflarını kişisel bloğunda paylaşınca bu hobisi ortaya çıkmış oldu.

DENİZLİ SEMALARINDA BİR İŞADAMI
Kısa adı DETGİS olan Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı İsa Dal, yamaç paraşütü ile Denizli semalarında dolaştı. Denizli’yi yaklaşık 3200 feet yükseklikten fotoğraflayan Dal, bu fotoğrafları kişisel facebook sayfasında paylaştı.

“HERKES GÖRSÜN İSTEDİM”
“Havadan Sudan” başlığı ile çektiği ve yayınladığı fotoğrafların altına yorumlarda ekleyen Dal “Benim için ilginç bir deneyim oldu. Farklı bir bakış açısı ile Denizli’ye bakmamı sağladı. Facebook sayfamda bu fotoğrafları paylaşmak istedim. Arkadaşlarımda bu güzellikleri görsün istedim. Benim için tarif edilemez bir duyguydu” dedi.

“DENİZLİ DOĞASINI ÇEKMEK İSTİYORUM”
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı İsa Dal, bu fotoğrafların deneme amaçlı çekildiğini özellikle vurgulayarak “Benim asıl amacım, tüm Denizli’yi özellikle doğasını fotoğraflamak ve kameraya çekmek. Nisan ayından itibaren hem fotoğraf hem de görüntü anlamında Denizli’nin ilçelerinin üzerinde uçmak ve doğa güzelliklerini bu açıdan ölümsüzleştirmek istiyorum” diye konuştu.

14 YILDIR UÇUYOR
DETGİS Başkanı İsa Dal, 14 yıldır yamaç paraşütü yapıyor. Aynı zamanda Evteks Tekstil’in sahibi olan İsa Dal, 12 yıldır Türkiye’de ve diğer ülkelerde yapılan yamaç paraşütü yarışmalarına katılıyor. Dal “Yamaç paraşütü benim için bir tutku. İlk kez 1996 yılında Ölüdeniz’de yamaç paraşütü yaptım ve bir daha kopamadım. ABD, Kayseri, Japonya’da, Çin’de dünya şampiyonalarına katıldım. İş yaşamının stresinden yamaç paraşütü yaparak uzaklaşıyorum. Yamaç paraşütüyle uçtuğumda kendimi çok daha özgür hissediyorum. Spor yapmam iş yaşamında da başarılı olmamı sağlıyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..