REKLAMI GEÇ

NİKADOS KAYAK SEZONU İÇİN HAZIRLANIYOR

NİKADOS KAYAK SEZONU İÇİN HAZIRLANIYOR

NİKADOS yönetimi ilçedeki çocukların kayak eğitimi alacağını ve turnuva düzenleneceğini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Aralık 2014 Perşembe, 12:35

 

Nikfer Kayak Doğa Turizmi ve Spor Kulübü kış sezonu hazırlıkları hakkında Tavas Kaymakamı Osman Varol ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a bilgi verdi. Kaymakam Varol’a yeni sezondaki kayak eğitimleri hedefini anlatan dernek başkanı Hakan Keysan ve yönetim kurulu üyeleri proje hakkında detaylı bir sunum yaptı.

NİKADOS olarak Nikfer’deki 30 ilköğretim okulu öğrencisine bu yıl kayak eğitimi vermeyi planladıklarını anlatan Keysan, eğitimin ardından il birinciliği müsabakaları yapmayı planladıklarını anlattı. NİKADOS yönetimi Kaymakam Varol’dan eğitim amaçlı tesislerin kullanılması için destek istedi.
Tavas Belediye Başkanı Turhan veli Akyol’a yapılan ziyarette ise kayak sporunun daha çok turizm yönü gündeme getirildi. Bölgede yaşayan çocukların kayak sporu ile buluşmalarını sağlamak adına üretilen projeler Başkan Akyol’a aktarılırken, verilecek eğitimlerde destek istendi, tesislerin kullanılarak aktif durumda tutulması gerektiği hatırlatıldı.
Başkan Akyol kayak sporunun turizm potansiyelini hareket geçirmek istediklerini belirterek, “Çalışma yapmamızın zamanı geldi. Bu kış kar festivaline günübirlik kapalı mekan yetiştirilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..