REKLAMI GEÇ

NİKADOS KULÜP TESCİLİ İÇİN BAŞVURDU

NİKADOS KULÜP TESCİLİ İÇİN BAŞVURDU

Denizli, Bozdağ’da kayak merkezine kısa süre sonra kavuşmayı planlarken kentin ilk resmi kayak spor kulübü de kuruldu

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Eylül 2013 Cumartesi, 14:36

Nikfer’e yakınlığı ile bilinen Bozdağ Kayak Merkezi’ndeki tesisleşme ve pist çalışmaları sürüyor. Kamu tarafından yürütülen çalışmalar bu yıla yetiştirilmeye çalışılıyor. Denizli henüz kayak merkezine kavuşmadı ama Nikferliler geleceği görüp kayak kulübünü kurdular.

Nikfer Kayak, Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Derneği (NİKADOS) adıyla kurulan ve kayak kulübü olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne başvurusunu yapan kentin ilk kayak sporu derneği etkinliklerine de başladı.

Bu yıl Mart ayında kurulan ve ilk genel kurulunu yaparak kayak branşında başvurusunu yapan Nikfer Kayak ve Doğa Sporları Kulübü yönetimi, futbol antrenörü ve köşe yazarlarımızdan Hakan Keysan’ın başkanlığında Mustafa Keysan, Hatice Abalıoğlu, Emine Kaplan ve İbrahim Keysan’dan oluştu.

Nikfer Bozdağ’da kayak sporuna yönelik yatırımların hızlanmasıyla kayak sporuna ilginin de giderek artacağını düşünen dernek yönetimi tedbirlerini almaya başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

hasan şeşen   -  Bağlantı 22 Eylül 2013, 22:16

Bu kulübün kurulmasında emeği geçen ve biz gençlerin geleceği için güzel yarınlar bırakmak isteyen degerli büyüklerim çalışmalarınızda başarılar dilerim hepimizin bir tek amacı var nikfer için birşeyler yapabilir miyiz evet herkes birşeyler yapabilir yedisinden yetmişine herkes birşeyler yapabilir bu çalışmalarınızı destekliyor çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim ama fikret beyin dediği gibi geçmişler ve gerçekler unutulmasın …

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 21 Eylül 2013, 20:03

HABERİ YAYINLAYAN ARKADAŞ LÜTFEN ARAŞTIRISANIZ 1992 YILINDA DENİZLİ KAYAK DERNEĞİ TARAFINDAN BAŞKANI OLARAK TARAFIMDAN DENİZLİNİN İLK KAYAK KULÜBÜ OLAN”DENİZLİ KAYAK İHTİSAS KULÜBÜ”KURULDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ.HAYIRLI OLSUN DİYORUM VE DESTEKLEMEYE DE DEVAM EDŞYORUM AMA LÜTFEN 20 YILLIK ÇALIŞMALARIMIZ VE BU KAYAK MERKEZİNİN BAŞLANGIÇ TEMELLERİNİN NASIL ATILDIĞI UNUTULMASIN.BURALARA NASIL GELİNDİĞİNİ BİZE SORARSANIZ MASAL OLARAK SİZE ANLATABİLİRİM TABİİİ DİNLERSENİZ.YİNEDE BU KONUDAKİ EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
BİR ZAMANLAR ADI DELİYE,HAYALCİYE ÇIKAN DERNEK VE KULÜP BAŞKANI FİKRET KOCAMAN