REKLAMI GEÇ

NİKADOS YÖNETİM KURULUNDAN VALİ DEMİR’E ZİYARET

NİKADOS YÖNETİM KURULUNDAN VALİ DEMİR’E ZİYARET

Nikfer Kayak Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri Denizli Valisi Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Ekim 2013 Perşembe, 12:51

Nikfer Bozdağ’da kayak tesislerinin yapımına başlanmasıyla Nikferliler de dernek ve kulüp kurarak kayak sporuna yönelik örgütlenmelerini tamamladılar.

Nikfer Kayak ve Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Hakan Keysan ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli valisi Abdülkadir Demir’e çıkarak çalışmaları hakkında bilgi verdi ve yeni dönem projelerini anlattılar.

Nikfer’de turizm alanı ilan edilip kayak tesislerinin hızla yapımına başlanmasıyla kayak sporuna yönelik çalışmaları da hızlandırdıklarını belirten kulüp başkanı Hakan Keysan, Denizli valiliği nezdinde merkezin oluşumuna katkı ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Nikferliler olarak kayak merkezi inşaatıyla birlikte kayak, doğa ve dağ turizmi konularında örgütlenmek ve halkımızın kayak branşıyla tanışmasını sağlamak için derneğimizi faaliyete geçirdik diyen başkan Keysan, bu yıl içerisinde hemen Bozdağ’da kayma hedefleri olduğunu söyledi.

Bunun için kayak malzemesi ve yer sorunları olduğunu belirten kulüp başkanı Hakan Keysan, dernek amaç ve ilkelerimizi hayata geçirebilmek için başta valiliğimizden ve sivil toplum kuruluşlarından destek almayı, onlarla proje temelinde işbirliği yapmayı planladıklarını belirtti. Vali Demir, bunun için başta GEKA olmak üzere proje ve Avrupa Birliği desteklerinden faydalanılabileceğini söyledi.

Vali Demir, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Nikfer Kayak ve Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerine Bozdağ kayak merkezi yapımıyla birlikte bu tür kulüpleşmenin de çok önemli olduğunu ve doğru bir zamanlama ile hareket edildiğini vurguladı.

VALİ DEMİR’DEN BOZDAĞ’DA BU YIL KAYACAĞIZ MÜJDESİ

Bu yıl kış ayında ihalesi tamamlanan Baby lift yapımının bitirilerek Bozdağ’da kayma şansının da olacağı müjdesini veren vali Demir, orada portatif kapalı mekan ve geçici  ihtiyaç yerleri de hazırlamayı planlıyoruz dedi.

NİKADOS yönetimi bu kış kayak sporuyla ilgili çalışmalarını hızla sürdürürken Valilikten sonra Özel İdare ve GEKA ziyaretleri de yaparak ön çalışmalarını tamamlayacak. Nikfer Kar Festivali kapsamında da “2. En İlginç Kardanadam” yarışması düzenleyecek olan kulüp, önümüzdeki günlerde ilk karın yağmasından sonra Bozdağ’da “Kar’a saygı” yürüyüşü etkinlikleri yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..