REKLAMI GEÇ

Pamukkale, Seyir Tepesi Otomobil Festivali ile renklenecek

Pamukkale, Seyir Tepesi Otomobil Festivali ile renklenecek

Pamukkale Belediyesi çok farklı bir festivale daha imza atıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 22-23 Ekim 2022 tarihinde Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda, “Denizli Pamukkale Seyir Tepesi Otomobil Festivali”ne ev sahipliği yapacaklarını belirterek, modifiye araç tutkunlarını festivale davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2022 Perşembe, 11:17

Turizm ilçesi Pamukkale’nin adının her platformda duyurulması amacıyla, birbirinden renkli ve ilgi çekici organizasyonlara ev sahipliği yapan Pamukkale Belediyesi, hafta sonu 41 ilden modifiyeli araç tutkunlarını bir araya getiren festival düzenliyor. 22-23 Ekim 2022 tarihinde Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda, “Denizli Pamukkale Seyir Tepesi Otomobil Festivali” düzenlenecek. Pamukkale Belediyesi ile Denizli Otomobil Sporları Derneği (DOSDER) iş birliğinde gerçekleşecek olan iki günlük festivalde birbirinden farklı güzel yarışmalar, konserler de olacak.

OTOMOBİL TUTKUNLARI PAMUKKALE’DE BULUŞUYOR
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale isminin turizmde, tarımda, sporda, kültürde dünyaca tanınan bir ilçe olmasına rağmen, bu tanınırlığın her kesime ulaşmasının önemli olduğunu belirtti.

Başkan Örki, “İlçemizin güzelliklerini ve adını duyurmak adına kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu kadar sivil toplum örgütleriyle, derneklerimizle de iş birliği halinde birçok etkinlik, festival gibi organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Denizli Otomobil Sporları Derneği’miz ile birlikte, 22-23 Ekim tarihlerinde ülkemizin 41 ilinden katılacak yüzlerce modifiyeli araç tutkununu ağırlayacağız. Seyir Tepesi’nde bulunan 30 dönümlük arazide düzenleyeceğimiz festivale, 2 binden fazla araç katılacak. Derneğimizle birlikte, hazırlıklarımızı tamamladık, farklı şehirlerden modifiyeli araçlar ilçemize gelmek için yola çıktılar. Güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanı ile Seyir Tepesi’nde gerçekleşecek olan Denizli Pamukkale Seyir Tepesi Otomobil Festivali’ne otomobil tutkunu, modifiyeli araç meraklısı, eğlenmeyi seven tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

FESTİVAL PROGRAMI BELLİ OLDU
Pamukkale Belediyesi ile Denizli Otomobil Sporları Derneği (DOSDER) iş birliğinde 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan Denizli Pamukkale Seyir Tepesi Otomobil Festivali programı belli oldu. İki gün boyunca festivalde, desibel savaşları, araç güzellik yarışmaları, konserler düzenlenecek. 22 Ekim Cumartesi gece 00.00’da araç girişlerinin başlayacağı festivalde, aynı gün Ceylan Konat, Dora, Dodo, Dj Mehmet Tekin ile Mc Mito saat 18.00 itibariyle sahne alacaklar. 23 Ekim Pazar günü etkinlikler saat 10.00’da başlayacak ve Ünal Turan, Tanju Akdoğan, Benekli Ayhan, Mc Mito festival coşkusuna renk katacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..