REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de 23 Nisan farklı yaşanacak

Pamukkale’de 23 Nisan farklı yaşanacak

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan’ı çocuklarımız Pamukkale’mizde çok farklı yaşayacak ” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Nisan 2022 Cuma, 14:51

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk Milleti zorlu mücadelesini zaferle taçlandırmıştır” diyen Başkan Örki, “23 Nisan tarihi sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışı değil Türk Milleti’nin tüm dünyaya varlığını, bağımsızlığını ispat ettiği gündür. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ilan edildiği ve Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günün anlamı gerçekten çok büyük. 102 yıldır da Türk çocukları bu özel günü anlamına yakışır şekilde bütün dünya çocuklarıyla birlikte sevgiyle, coşkuyla, heyecanla, neşeyle kutlamaya devam ediyor. 23 Nisan’da da biz büyükler olarak söz veriyoruz ki; bize emanet edilen bu güzel vatanı, bize emanet edilen bu anlı şanlı bayrağın göklerde ilelebet payidar kalması ve dalgalanması için mücadelemizi sonsuza kadar sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve vatanımızı korumak, bayrağımızın ilelebet dalgalanması için canlarını hiçe saymış tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

BÜYÜK COŞKU YAŞANACAK
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak özel etkinlikler düzenlediklerini açıkladı. “Çocuklarımız bu bayramı çok farklı yaşayacak” diyen Başkan Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak da çocuklarımızın bayramlarını bu yıl da neşe, eğlence katmaya devam edeceğiz. Anaokul çocuklarımızı Kukuli’yle güldürürken, yüz boyama ve balon oyunlarımızla eğlendireceğiz. İlkokul öğrencilerimizi Lunapark’ta ağırlayarak, o günü neşe içinde oyunlar oynayarak geçirmelerini sağlayıp, birlikte eğlenceli vakit geçireceğiz. Ortaokul öğrencilerimiz için de KYK Stadı’nda spor etkinlikleri düzenliyoruz. Üç farklı yerde, üç özel etkinlikle çocuklarımızın bayramlarını bayram tadında geçirmelerini sağlayacağız. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..