REKLAMI GEÇ

Pamukkaleli gençler yaz spor kurslarıyla sporu sevdi

Pamukkaleli gençler yaz spor kurslarıyla sporu sevdi

Pamukkale Belediyesinin yaz tatilinde gençlerin boş zamanlarını spor yaparak geçirmesi amacıyla açtığı ‘Yaz Spor Kursları’ büyük ilgi gördü. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkaleli gençlerimiz 20’den fazla branşta açtığımız yaz spor kurslarımıza yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 5 bin gencimiz kurslarımızla yaz tatillerini değerlendirdiler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Eylül 2022 Salı, 13:32

Son yıllarda spor alanında yaptığı atılımlarla dikkatleri üzerine çeken Pamukkale Belediyesi, gençlerin hem eğitimine katkı yapıyor hem de spora olan ilgisini artırmaya yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz yaz olduğu gibi bu yaz aylarında da, yaz spor kursları açan Pamukkale Belediyesi, yaklaşık 5 bin gence spor yapma imkânı sağladı.

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Atletizm, Aikido, Badminton, Basketbol, Boks, Jimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Karate, Masa Tenisi, Judo, Okçuluk, Taekwondo, Voleybol, Dart, Tenis, Kick-boks, Boks, Pilates, Robotik Kodlama, Engelli Kursu da otizmlere yönelik kurslar gerçekleşti.

4-18 yaş aralığında çocuk ve gençleri kapsayan ‘Pamukkale’de Yaz Spor Kursları’ Eylül ayının başı itibariyle sona erdi. Pamukkale Belediyesinin yaz spor kurslarına katılan gençler, kurslardan memnun ayrıldılar.

Kursiyerlerde İlayda İncikur, Emin Mert Namlı, Ceylin Özdel, Rayhan Namcı, Hafize Nur Bozbay, Nurselin Aktaş, Burak Kaykan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye yaz spor kursları için çok teşekkür ettiler.

PAMUKKALE’DE YAZ SPOR KURSLARINA 5 BİN GENÇ KATILDI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yaz aylarında düzenledikleri spor kurslarının geçtiğini ifade ederek, “Pamukkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün işbirliğiyle gençlerimizin yaz aylarını verimli şekilde geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla yaz spor kursları düzenledik. Eğitime her daim desteğimiz tam. Biliyoruz ki, sporda eğitimin tamamlayıcısı. Vatandaşlarımıza yönelik, yaz ve kış aylarında çeşitli alanlarda birçok alanda her yaşa hitap edebilen ücretsiz kurslar açıyoruz. Ancak, yaz aylarında açtığımız ücretsiz yaz spor kursları da gerçekten verimli sonuçlar veriyor. 4-18 yaş grubuna hitap eden yaklaşık 20’den fazla branşımızda 5 bin gencimizle buluştuk. Kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize, eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..