REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLARIN HOCASI DENİZLİ’DE

ŞAMPİYONLARIN HOCASI DENİZLİ’DE

Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonları yetiştiren, vücut geliştirme ve fitness sektörünün öncü isimlerinden Necdet Toprak, Ege’nin en büyük spor kompleksini Denizli’de açtı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Ekim 2017 Perşembe, 08:42

Denizli artık şampiyonların çalıştırıcısı Necdet Toprak’ın kurduğu İstanbul Fitness A’ya kavuştu. İlk kez 5 yıl önce İstanbul Gaziosmanpaşa’da kurulan ve yüzlerce kişiyi sporla buluşturan Toprak ve ekibi ikinci büyük yatırımı için Denizli’yi seçti.

05102017-ic20

22 yıllık vücut geliştirme ve bodybuilding kariyerinde sayısız sprcu yetiştiren, öğrencilerinin Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına tanık olan Necdet Toprak artık mesaisini Denizlililerin sağlıklı ve dinç olması için harcayacak.

05102017-ic19

EGE’NİN EN BÜYÜK KOMPLEKSİ AQUAMALL’DA AÇILDI
Toprak’ın yönetimindeki İstanbul Fitness A, bölgenin en büyük spor kompleksini Sinpaş’ın yeni yükselen Aqua City’si içinde yer alan Aquamall bünyesinde faaliyete geçirdi. 2 bin metrekare kapalı alan ve 2 bin metrekare açık alana sahip olan tesis, yüksek kaliteli ekipmanları, deneyimli antrenörleri, nezih ortamı ile Denizli’de sektörüne büyük bir kaliteyi de beraberinde getirdi.

05102017-ic10

İki kapalı yüzme havuzuna sahip olan tesiste, bayanlar için özel bir havuz da yer alıyor. İki basketbol sahası ve iki de tenis kortuna sahip olan tesis içerisinde bir de kafeterya barındıracak. Kafeterya bölümü için Denizli’nin önde gelen markaları yarışa girerken işletmeciler en yüksek kalitede hizmeti alabilmek için zorlu bir seçim sürecinin içine girdi.

05102017-ic18

İSTANBUL FİTNESS A’DA NELER YAPILACAK?
Üyelik sistemi ile faaliyetini sürdürecek olan İstanbul Fitnes A’da hem zayıflamak ya da fit olmak isteyenler hem de daha ileri düzeyde sportif gelişim kaydetmek isteyenler için seçenekler yer alıyor.

05102017-ic9

İşletmenin sahibi Necdet Toprak, hemen her branşta açılan kurslar ile de Denizlilileri spor yapmaya davet ediyor. Yüzme kurslarında 8 yaş üstü sınır arayan İstanbul Fitness A, diğer tüm branşlarda yaş sınırı gözetmeksizin çalışmalara önderlik ediyor.

05102017-ic17

FİTNESS, ZUMBA, CROSSFİT
“Denizli’nin en modern ve kapsamlı spor kompleksinde spor yapmanın keyfini başka hiçbir yerde bulamayacaksınız” iddiasını rahatlıkla ortaya koyabilen İstanbul Fitness A’da yetişkin ve çocuklar için ayrı ayrı kurs seçenekleri yer alıyor.

05102017-ic8

Çocuklar yüzme, jimnastik, tenis, basketbol ve voleybol kurslarını seçebilecek. Yetişkinler için ise yüzme, tenis, zumba, spinning, pilates, reformer plates, crunch, personel trainer ve crossfit seçenekleri bulunuyor. Tüm kurslarda özel ders ya da grup dersi fırsatlarının yanı sıra isteyen kendi grubunu oluşturma özgürlüğüne de sahip. Çocuk yaz okulları ile yeni seçeneklere de kapı açılacak.

05102017-ic16

800 KİŞİLİK KAPASİTE
İstanbul Fitness A, Denizli’de şimdilik 800 kişilik kapasitesi ile faaliyetine başladı. Kapasitesini 1500 kişiye çıkarma olanağı bulunan tesis için işletmeci Necdet Toprak ekipman kalitesine de büyük önem veriyor.

05102017-ic7

Alanında en iyi ekipmanları üyeleri için temin eden Toprak, “Yüksek kaliteden asla taviz vermeyeceğiz” dedi. Toprak ile birlikte antrenörler Ahmet Selim Köseoğlu, Ayçin Çine, Burak Tur, Ceren Oktay, Ceyhun Karatoprak, Duygu Bozdoğan ve Zafer Bilgin de Denizlililerin spor alışkanlığını değiştirmeye kararlı. Süreç içinde yeni antrenörler ve stajyerlerle kadronun daha da güçlenmesi planlanıyor.

05102017-ic15

DENİZLİ KALİTEYİ İSTEDİ
Aquamall içinde spor ve fitness salonu fikri ortaya ilk atıldığında elit bir tesisin kente kazandırılması için işadamı Derya Baltalı’nın önemli girişimleri oldu. Sektördeki pek çok firma Denizli piyasasında yer almak isterken İstanbul Fitness A özel bir davetle kente kazandırıldı. Süreci anlatan İstanbul Fitness A’nın işletmecisi Necdet Toprak; “Denizli’de böyle bir tesisin daha önce olmadığını gördük.

05102017-ic6

İlk şubemizi bu nedenle Denizli’ye açtık. Kentin iyi bir tesise ihtiyacı vardı. Aralarında Ankara’nın da yer aldığı pek çok kentten davet aldıysak da Denizli’nin en uygun kent olduğunu düşündük. Buraya kazandırdığımız tesis Ege Bölgesi’nin en büyük tesisi olma özelliğini taşıyor.

05102017-ic3

Bu kadar büyük bir tesisin daha bölgede örneği yok. Havuzlarımızın büyüklük ve kapasitesi de sektörün diğer tesislerinden bizi tamamen ayırıyor. Talebe göre 1200 metrekare alanı daha faaliyete sokabiliriz. Bu elbette ki; ilerleyen süreçte düşüneceğimiz bir konu” dedi.

05102017-ic14

NEZİH VE ELİT BİR MEKAN
Denizli kalitesine uygun nezih ve elit bir mekan oluşturduklarını söyleyen Toprak, “Buraya her isteyen üye olamayacak. Buradaki atmosferi bozacak, çalışma ortamına zarar verecek üyeliklere açık değiliz. Öncelikli derdimiz oluşturduğumuz kaliteyi korumak, para kazanmak ilk önceliğimiz değil. Elit tabaka insanlara hitap etmek istiyoruz.

05102017-ic5

İlerleyen süreçte VİP üyelikler oluşturacağız. Bu yönde de talepler aldık. VİP odalarda bire bir ders alma olanağı sağlayacağız. VİP spor alanları ve soyunma odaları oluşturacağız” diye konuştu.

05102017-ic13

KİŞİYE GÖRE ÇALIŞMA PROGRAMI
İstanbul Fitness A’da diğer spor salonlarının aksine her birey kendi çalışma programını uyguluyor. Üyelere yağ ölçümlerinin yanı sıra Pamukkale Üniversitesi uzmanları tarafından laktak testi uygulanıyor. Bu testler sonunda üyelerin vücutlarındaki laktik asit seviyesi ölçülüyor ve hangi koşu temposu ve programın uygulanacağına tam olarak karar veriliyor.

05102017-ic4

Ölçümler bireylerin kendilerine en uygun programı uygulayıp, en kısa süre içinde sonuç almalarını sağlamak amacı ile gerçekleştiriliyor. Yağ yakma ve dayanıklılık antrenmanları tahmine dayalı değil bilime göre belirleniyor. Özellikle zayıflama ya da formda kalma amacındaki üyeler için bu testler büyük önem taşıyor.

05102017-ic12

BİR YAŞAM ALANI
İstanbul Fitness A tesisi bir spor kompleksi olarak değil yaşam alanı olarak kabul ediyor. Birinci sınıf hizmetin her fırsatta altı çizildiği işletmede, kişiye özel performans testleri yapılıp bu testlere göre antrenman programları, diyetisyen eşliğinde uzman ekipler tarafından hazırlanıyor.

05102017-ic11
İLETİŞİM

Kayalar Mah. Menderes Bulvarı 3 Numaralı Ticaret Bloğu No 185 İç kapı No: 55 Aquamall Merkezefendi / DENİZLİ
TLF: 0 850 811 76 60 – 0 538 440 69 79
E-POSTA: info@fitnessa.com
www.istanbulfitnessa.com

05102017-ic1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..