REKLAMI GEÇ

Satranca PEV damgası

Satranca PEV damgası

4 gün süren turnuvaya Özel PEV Okulları öğrencileri damga vurdu.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Ocak 2014 Salı, 10:45

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve okul sporları takviminde yer alan satranç turnuvası gerçekleşti. 6-10 Ocak tarihleri arasındaki turnuvanın müsabakaları Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşti. Turnuva minikler genel,  minikler kadın, küçükler genel, küçükler kadın, yıldızlar genel, yıldızlar kadın, gençler genel ve gençler kadın kategorilerinde yapıldı.

Özel PEV Okulları öğrencileri, üç farklı kategoride şampiyonluk kazanarak okullarını başarı ile temsil etti.

PEV öğrencilerinden Minikler Genel Kategorisinde Baran Koç, Küçükler Kadın Kategorisinde Gözde Aleyna İlci, Yıldızlar Kadın Kategorisinde, Poyraz Dursun şampiyon oldu. Şampiyonlar ödüllerini Cumartesi günü gerçekleşen seramonide teslim aldı.

Özel PEV Okulları Kurucu Temsilci Prof.Dr.Mehmet MEDER,satranç eğitiminin etkin bir öğrenme ortamı oluşturduğuna işaret ederek, “Satrancın öğrencilerimize pek çok olumlu yansımasını gözlemliyoruz. Dikkatlerini bir konu üzerinde toplama, yaratıcı düşünme, hafızayı güçlendirme, fotografik hafıza ve zamanı kullanma becerisini geliştiriyor” dedi.

Şampiyon olan öğrencilerin hediyeleri takdim eden okul müdürü Pınar Kaya, kazanılan başarıların Özel PEV Okullarını gururlandırdığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..