REKLAMI GEÇ

SÜPER FİNAL İLK GÜNDE RÜZGAR ENGELİNE TAKILDI

SÜPER FİNAL İLK GÜNDE RÜZGAR ENGELİNE TAKILDI

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Süper Finallerinde ilk gün uçuşları rüzgara takıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Eylül 2014 Perşembe, 16:59

Denizli yamaç paraşütü dünya kupasına sahne oluyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 26 ülkeden 130 sporcuyu buluşturan organizasyon bugün resmen başladı.

1700 rakımlı Pamukkale Çökelez Dağında yarışma koorinatörü Semih Sayır’dan yarış brifingini alan pilotlar, uçuş için piste geldiğinde uygun rüzgarı yakalayamadı. Aralarında dünyaca ünlü pilotlar Dünya ve Avrupa Şampiyonu Çek Pilot Petra Slivova, İtalyan Pilot Nicole Fedele, Dünya Kupası Şampiyonu İspanyol Pilot Felix Rodriguez Fernandez’in de aralarında olduğu pilotlar  ilk günü deneme uçuşlarıyla geçirdi. Yarın yapılacak uçuşların hava durumuna göre Nikfer Bozdağ pistinden yapılması gündemde.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Çek Pilot Petra Slivova 2010 yılında Denizli’de yapılan Dünya Kupası Süper Finallerinde yarışan birçok sporcunun yine burada bir araya geldiğini dile getirerek geçen hafta Çameli’nde bugun de Çökelz’de başlayan müsabakalarda gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldıklarını söyledi.

Bayanlar, Takımlar ve Genel Klasman kategorilerinde Dünya Kupasının sahibini bulacağı yarışmalar 05 Ekim 2014 tarihinde sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..