REKLAMI GEÇ

AMATÖRE MALZEME DESTEĞİ

AMATÖRE MALZEME DESTEĞİ

Merkezefendi Belediyesi’nin organize ettiği Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı tamamlandı. Başkan Doğan çalıştay sonrası amatör kulüplere malzeme yardımı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Aralık 2019 Perşembe, 18:12

Merkezefendi Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı gerçekleştirdi. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki Çalıştay’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Denizlispor Futbol Şubesi Asbaşkanı Ali Fırat, Teknik Direktör Ali Yalçın, Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Berna Ramanlı ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen amatör spora ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çalıştay’da konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan amatör kulüplere her zaman destek verdiklerini belirterek; “Engelli bireylerimiz ve sporcularımız bizler için çok önemli. Onlara her alanda estek oluyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Amatör spor kulüpleri ile ele eleyiz. Spor takımlarımıza araç temini konusunda, forma konusunda destek oluyoruz. Her zaman yanlarındayız ve yanlarında olacağız. Sıkıntıları biliyoruz. Spor yapmanın önemini biliyoruz. Madde bağımlılığından kurtulmanın bir yolu da spor yapmak. Keşfedilmemiş yetenekleri ortaya çıkarmak için çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki amatör kulüplerimize gönülden destek olmalıyız” dedi.

Çalıştay’da konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya ise; “Belediyecilik sadece kaldırım yapmak, yol yapmak, çöp toplamak değildir. Zaten bu işler belediyelerin görevidir. Esas olan o kentin gençlerine, kadınlarına ve çocuklarına sahip çıkarak onların dünyasına katkı sunmak çok önemli. 8 ayda bu kadar umutla bakmak, spor dünyasına bu kadar umut olmak kıskandırılacak bir davranış. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın spora olan aşkı, önümüze koyduğu örnekler neden daha çok çalışması gerektiğini ortaya koyuyor. CHP’li belediyeler, amatör spor kulüplerinin ellerinden tutması gerekiyor. Yetişen çocuklarımız Denizli’ye yardım edecek. Siz elde ettiğiniz gelirleri bu alanda harcayın. Bu en büyük yatırımdır. Bu çocuklar, Türkiye’nin geleceği olsun. Her şey para değil. Yürekle de yapılıyor bu işler. Bu çalıştaydan çok şey öğrendim. Başkan Şeniz Doğan’ı bu faaliyetinden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

FEDERASYON TEMSİLCİLERİ SÖZ ALDI

Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Musa Coşkun, “Spor sahaları çoğaltılmalı, sporcular yetişmeli, gençler kötü alışkanlıklardan arındırılmalı, spor kulüpleri desteklenmeli, maddi ve manevi yardım yapılmalı, antrenör ve sporcu yetiştirmeye özen gösterilmelidir. Bu anlamda bu konuların konuşulacağı çalıştayın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Taylan Erdoğmuş, “Alt yapıda oyuncu sayısı olarak yeterli değiliz Denizli’de. Merkezefendi Belediyesi’nin desteği çok fazla. Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı ulusal anlamda Merkezefendi’yi ve Denizli’yi temsil ediyor. Alt yapı anlamında daha çok çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Ömür Duğan, “Merkezefendi Belediyesince kurulan kadın voleybol takımı için mutluyuz. Bu tarz gelişmeler devam etmeli. Voleybola daha fazla destek verilmeli. Sadece futbola destek verilmemeli. Tesislere ihtiyacımız var. Özellikle kız çocuklarımız için. Alt yapı olmadan üst yapı olmaz. Ulusal anlamda Denizli’nin adı daha çok duyulmalı. Çalıştaydan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ise, “Yerel yönetimler olmadan amatör kulüpler yaşayamaz. Nefesimiz olun. Bizler gönüller ordusuyuz. Çocuklarımız büyük bir özveri ile çalışıyor. Bu çalıştayı gerçekleştirdiği için Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Düzenlenen çalıştaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Denizlispor Asbaşkanı Ali Fırat, Teknik Direktör Ali Yalçın, Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, ASFK Başkanı Feyyaz Ceşen, Milli Karateci Muhammet Kaya ile Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Berna Ramanlı katıldı. Etkinlik sonunda 12 Engelli Spor Kulübü, 33 Futbol Kulübü, 5 Basketbol Kulübü, 5 Voleybolkulübü, 7 Karate kulübüne malzeme yardımı yapıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Denizlispor Asbaşkanı Ali Fırat, Teknik Direktör Ali Yalçın, Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, ASFK Başkanı Feyyaz Ceşen, Milli Karateci Muhammet Kaya’ya plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26