REKLAMI GEÇ

BÜYÜK ÇEKİŞMENİN ŞAMPİYONU SHAMROCK

BÜYÜK ÇEKİŞMENİN ŞAMPİYONU SHAMROCK

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün gelenekselleşen futbol turnuvası bu yıl 15’nci kez yapıldı. Şehit Muhammet Arıkan adını taşıyan sezonun şampiyonu finalde Gamateks’i deviren Shamrock oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Kasım 2017 Pazar, 13:25

Denizli Orgnazise Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün bölgedeki firmalar arasındaki dostluğu pekiştirmek ve kaynaşmayı sağlamak amacı ile başlattığı OSB Futbol Süper Ligi bu yıl 15’nci kez sahne aldı. Bir OSB geleneği haline gelen turnuvada son yıllarda olağanüstü çekişmeler yaşanıyor. İki aşamalı turnuvanın ilk bölümü Eleme Grubu olarak oynanıyor. Bu grupta başarı gösteren takımlar OSB Futbol Süper Lig’ine yükseliyor. OSB yönetimi bu yılki turnuvaya Şahit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan ismini vererek şehidin ismini kupa ve madalyalarıyla ölümsüzleştirdi.

FİNAL MAÇI NEFES KESTİ
Turnuvanın finalinde aynı zamanda Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı da olan Abdülkadir Uslu’nun personelinin oluşturduğu Shamrock Tekstil ile Gamateks karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen karşılaşmayı Shamrock 2-0 kazanarak bu sezonun şampiyonu oldu. Karşılaşmayı Uslu ile birlikte, Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş, Gamateks Yönetim Kurulu üyesi Özgür Aydınlı ve turnuvanın onur konuğu olan şehit uzman çavuş Muhammet Arıkan’ın babası İbrahim Arıkan ile şehidin kardeşi Mesut arıkan da takip etti.

Yaklaşık 500’e yakın taraftar da her iki takıma destek olarak şampiyonluk şarkıları söyledi. Maçı profesyonel hakemler Veysel Akay, Serkan Yavaş ve Özgür Karabacak hakem üçlüsü yönetti.

DENİZ TEKSTİL TURNUVA ÜÇÜNCÜSÜ
Final grubunun diğer maçında ise sezonun üçüncüsü belli oldu. Deniz Tekstil ile Kaynak Tekstil Dokuma’nın maçında 4-2 kazanarak sezonru üçüncü tamamlayan takım Deniz Tekstil oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Sirmersan Mermer seçildi. Turnuvada en çok gol atan sporcu ise Kaynak Tekstil’den Mehmet Ersoy oldu. Ersoy 30 kez rakip fileleri havalandırdı.  Maçların ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara kupaları ve sporcularına madalyaları verildi.

ŞEHİT BABASINA PLAKET
Bu sezon turnuvaya adı verilen şehit uzman çavuş Muhammet Arıkan adına babası İbrahim Arıkan’a onur plaketi takdim edildi. Şehit babası “Vatan sağolsun. Turnuvaya oğlumun adını veren ve düzenleyen yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi. Çal’ın Bayıralan Mahallesi’nde 4 kardeşten biri olan Muhammet Arıkan, Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde teröristlerle girdiği çatışmada Eylül ayında şehit olmuştu.

PLAKET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Turnuvada görev alan hakemler de plaketle uğurlandı. Denizli İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal ve final müsabakalarını yöneten Veysel Akay, Serkan Yavaş, Özgür Karabacak, Mehmet Karaduman, Ahmet Altıntaş, Ömer Yayın, Turnuvanın dördüncü hakemleri Ahmet Özten ve Yusuf Can Güzeldere’yeplaketlerini Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş takdim etti.

TAŞ: TURNUVA CENTİLMENCE GEÇTİ
16 takım içerisinde en centilmen takım Sirmersan Mermer A.Ş. oldu. Ödül ve madalyalarını İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal takdim etti. Kupa töreninden sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş, turnuvanın centilmenlik içerisinde geçtiğini ifade ederek, “Bu yıl oldukça maçların çekişmeli geçmesine rağmen centilmenliklerinden ödün vermeyen takımlara teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuvaya katılan tüm oyuncuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI
12 Eylül’de başlayan OSB Futbol Süper Lig Muhammet Arıkan Sezonu yapılan grup maçları ve playoff maçlarının ardından turnuvayı üçüncü bitiren takım Deniz Tekstil A.Ş.’nin ödülünü Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş, turnuvayı ikinci bitiren takım Gamateks Tekstil A.Ş.’nin ödülünü Gamateks Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Aydınlı ve turnuvanın şampiyonu olan Shamrock Tekstil A.Ş.’nin ödülünü ile Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu takdim etti. Bu yıl  OSB Futbol Süper Lig’e veda eden takımlar ise Akürün Tekstil, Meyteks Tekstil, Nesa Tekstil ve Bereket Enerji oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26