REKLAMI GEÇ

BOZKURT OFF-ROAD ŞÖLENİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

BOZKURT OFF-ROAD ŞÖLENİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Bozkurt Belediyesi ve DENDOFF’un ortak organizasyonunda kazananlar belli oldu. TOSFED Baja Kupası ikinci ayağında pilotlar Mert Becce ve Sertaç Tatar ilk sırayı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Temmuz 2019 Pazartesi, 15:47

Bozkurt Belediyesi, DENDOFF işbirliği ile Baja Kupası’nın ikinci ayağına ev sahipliği yaptı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)’nun yarış takviminde yer alan bu önemli organizasyon ile birlikte ilçede iki gün süren bir şölen yaşandı.


Büyük çekişmeye sahne olan yarış iki günde üç ayrı etapta tamamlandı. Yarışçılar ilk gün 82 kilometrelik Karagöl etabında boy gösterdi. Etkinliğin ikinci gününde ise 42 kilometrelik Alikurt etabında ikişer turla yarış tamamlandı. Katılımcı pilotlar son olarak özel seyirci etabında off-road tutkunlarına şov yaptı.

İŞTE KAZANAN PİLOTLAR
Tüm etapların toplam değerlendirmesinde 303 kapı numaralı Sukuzi Grand Vitara’sı ile Mert Becce ve Sertaç Tatar ikilisi öne çıktı. Baja Kupası’nın ikinci ayağı olan Bozkurt etabını bu pilotlar birinci olarak tamamladı.

8 aracın yarıştığı etkinlikte 309 kapı numaralı Land Rover Defender ile sahne alan Özgür Yaprak ve Gürkan Yıldırım ikilisi 4 dakika 20 saniyelik farkla ikinciliği elde etti.


310 kapı numaralı Land Rover’ı kullanan Tarık Gökbay ve Osman Metin ikilisi 12 dakika 31 saniyelik gecikme ile üçüncülüğü elde etti.

Mert Öztıryaki ve Armağan Altun’un 305 kapı numaralı Suzuki Grand Vitara’sı 49 dakika 30 saniye farkla dördüncü ve Efehan Yazıcı – Ali Emre Yılmaz’ın 306 kapı numaralı Mıtsubıshı Palero’su 1 saat 1 dakikalık farkla beşinci oldu.

STARTI BAŞKAN BİRSEN ÇELİK VERDİ
Zorlu yarışın startını Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik verdi. Binlerce motor sporları tutkununa ev sahipliği yapan ilçesinde kusursuz bir organizasyonun altına imza atan Başkan Çelik, katılımcıların yanı sıra misafirlerden de bol bol tebrik aldı. Denizlililer de yarışmaya büyük ilgi gösterdi.


Sabahın erken saatlerinden itibaren yarışmanın yapılacağı alanda kalabalıklar oluşmaya başladı. Misafirlere gözleme, yemek ve içecek stantları hizmet verdi.

MOTOKROSÇULAR ŞOV YAPTI
İkinci gün etkinlikler öncesinde sahne motokrosçulara devredildi. Seyirciler için özel bir şov hazırlayan motokros ekibi ayakta alkışlandı.

Etkinliği İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP ve İyi Parti il yöneticileri de katıldı.

EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Sadece off-road yarışlarına değil kamp ve piknik etkinliklerine de ev sahipliği yapan Bozkurt’ta etkinliğin sona ermesinden sonra eğlence devam etti. Sanatçı Ozan Ozanca ve ekibi yarışmanın katılımcıları ve izleyicileri için konser verdi.

Konser sonrasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi. Burada konuşan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik haftalar süren yoğun bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirterek, “Bu etkinliğin gerçekleşmesinde haftalar önce çalışmaya başlayan ve dur durak bilmeyen belediye personelime çok teşekkür ediyorum” dedi. Çelik, Bozkurt’un artın off-road yarışları ile anıldığını hatırlatarak, önlerindeki dönemde de etkinliklerin süreceğine dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..