REKLAMI GEÇ

DENDOFF PİLOTLARI AHMET İBANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DENDOFF PİLOTLARI AHMET İBANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü yöneticileri ile başarılı pilotları, İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 11:17

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından 21-22 Mart 2015 tarihlerinde Karabük’te Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın ilk ayak yarışları yapıldı. Özel tasarlanmış 16 aracın katıldığı şampiyonada Denizli’yi 2 ekip temsil etti. Pilot Kenan Özsoy ve Co Pilot Ozan Yağcı’dan oluşan ekip S4 sıralamasında yarışı birinci tamamladı. Diğer ekip Pilot Levent Özer ve Co Pilot Özgür Yaprak’tan oluşan takımımız ise yarışın sonlarına doğru yaşadıkları teknik arıza nedeni ile yarış dışı kaldı.

O ekiplerin pilotları Kenan Özsoy, Levent Özer, Ozan Yağcı ve Özgür Yaprak ile Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) Başkanı Hüseyin Uyar ve Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kes İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Her spor branşının farklı özelliklere sahip olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; off-road yarışlarının ciddi bir izleyici kitlesinin bulunduğunu belirtti. İbanoğlu; Karabük’te zorlu ve tırmanış özellikli bir parkurda yarışan ve Denizli’yi başarıyla temsil eden pilotları kutlayarak teşekkür belgesi takdim etti.

DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar, sporcularının Karabük’te yapılan Off-road yarışlarında Denizli’yi başarıyla temsil ettiğini söyledi. İlimizde ulusal anlamda yarışmalar düzenlemek istediklerini belirten Uyar, en büyük eksiklerinin pist konusunda olduğunu dile getirdi.

DENDOFF Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kes ise, kulüp olarak amaçlarının her geçen gün artan otomobil sporlarında ki ilgiyi Denizli’ye yayabilmek olduğunu söyledi. Nisan ayında Off-road severleri Denizli’de buluşturmayı planladıkları bir organizasyon için çalıştıklarını söyleyen yöneticiler, İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu da bu organizasyonda yanlarında görmek istediklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..