REKLAMI GEÇ

Denizli yoldan çıkmaya hazır

Denizli yoldan çıkmaya hazır

Merkezefendi Belediyesi, Saruhanlı’daki yeni off-road pistini ilk kez Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sporseverlere açıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Ekim 2016 Perşembe, 12:44

Merkezefendi Belediyesi bu yılki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yoldan çıkarak kutlayacak. Kısa süre önce yapımı tamamlanan Saruhanlı Mahallesi’ndeki 50 dönümlük off-road pisti ilk ciddi organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

Merkezefendi Belediyesi, bayram kutlamaları kapsamında Pazar günü bir de off-road yarışı düzenledi. Yarışmaya Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce başvuru yapılsa da, süre sınırı nedeniyle 45 araçla sınırlandırılmasına karar verildi.

Dört ayrı kategoride zamana karşı gerçekleşecek yarışlarda çamurlu hendekler ve dik tümseklerin yanı sıra araç tempoyu düşüren fakat adrenalini yükselten tahterevallisi de kapılardan biri olarak kabul edilecek. Pilotlar 20 ayrı kapıda avantaj için mücadele edecek.

27102016_odff_ic

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu off-road pistinin açılışını gazetecilerle birlikte yaptı. PADOF üyeleri ile birlikte 4X4 araçlara binen Subaşıoğlu pistte turladı, engelleri aştı. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Subaşıoğlu, “Pazar günü Merkezefendi Belediyesi olarak Türkiye’in en büyük ve en uzun off-road pistinin açılışını gerçekleştireceğiz. Denizli’nin diğer ilçelerinden ve diğer kentlerden de bu gösterilere katılan sporcularımız olacak. Toplumun farklı ihtiyaçlarını kucaklayan, insanı işin merkezine koyan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplumun farklı kesimlerine farklı hizmetlerle ulaşmaya çalışıyoruz. Önemli projelere imza atıyoruz. Cumhuriyet Bayramı bizim için çok önemli. 29 Ekim’de bayramı kutlayacağız. 30 Ekim’de vatanımıza milletimize bayramımıza sahip çıkmayı farklı bir kulvara taşıyoruz. Herkesi etkinliğimize davet ediyorum. Büyük Cumhuriyet gösterilerimiz olacak. Hedefimiz 2017 yılı Türkiye Otomobil Federasyonu yarış takvimine girmek. Öncelikle yerel yarışlar yapacağız. Ulusal yarışlar da yapmak istiyoruz. Marka değeri olan önemli bir mekan kazandırdığımızı düşünüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..