REKLAMI GEÇ

OFF-ROAD’DA İLK GÜN KAZA OLDU

OFF-ROAD’DA İLK GÜN KAZA OLDU

Türkiye Offroad Şampiyonası ikinci ayağının gerçekleştirildiği Denizli’de iki gün sürecek yarışlar başladı. Yarışların ilk günü S3 klasmanında bir araç kontrolden çıktı, takla attı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Nisan 2019 Cumartesi, 16:16

TOSFED tarafından düzenlenen ve Denizli ayağını DENDFF’un organize ettiği Türkiye Offroad Şampiyonası ikinci ayağı Merkezefendi Belediyesi’nin Göveçlik’teki parkurunda başladı.

5 klasmanda 62 aracın pilotun mücadele verdiği yarışların startını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi. Türk bayrağı ile startı verilen yarışların ilk günü orman etabında gerçekleşti. Araçların mukavemetlerinin zorlandığı zamana karşı yarışların ilk gününde bir de kaza meydana geldi.

S3 klasmanında yarışan pilotlar Mehmet Biriken ve Arda Arslan’ın kontrolündeki 302 kapı numaralı araç orman etabında kontrolden çıkarak takla attı. Katılımcıların ve izleyenlerin korku dolu anlar yaşamasına neden olan kazada pilotlar yaralanmadı.

Kazanın ardından yarış kaldığı yerden devam etti. Sürücüler zamana karşı zorlu parkurda mücadele etti. Bugünkü yarışlarda dayanıklılık sınırını zorlayan pilotlar yarın seyirci etabında bir kez daha pistte kendini gösterecek. Toplam 62 pilotun katıldığı şampiyonada ikinci gün yarışları sonunda klasmanlarında dereceye giren sürücüler belli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..