REKLAMI GEÇ

Türkiye Offroad Şampiyonası heyecanı başlıyor

Türkiye Offroad Şampiyonası heyecanı başlıyor

Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışları Denizli’de yapılacak. Cumartesi ve Pazar günü GöveçlikParkuru’nda yapılacak olan yarışlarda bu yıl 30 araç ve 62 sporcu derece için mücadele verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Nisan 2019 Çarşamba, 12:16

Merkezefendi Belediyesi’nin katkılarıyla Denizli’de yapılacak Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak yarışlarının tanıtım toplantısı, GöveçlikParkuru’nda yapıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yarışlar için son üç yılın en yüksek katılımlı yarışlar olacağını söyledi.

Yarışmaların 27 Nisan Cumartesi günü mukavemet yarışları ile başlayacağını söyleyen Başkan Şeniz Doğan, “Daha önce söz verdiğimiz gibi Merkezefendi için marka olacak tüm spor dallarına destek vereceğiz. Offroad yarışları da bunlardan birisi. Bu yıl son üç yılın en fazla katılımlı yarışları olacak. 30 araç ve 62 sporcu yarışlarda derece için mücadele verecek” dedi

28 Nisan Pazar günü ise seyirci etabının olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Özellikle Pazar günü herkesi bekliyoruz. Merkezefendi marka değeri yüksek spor dallarının yapıldığı bir yer olacak. Bunun için halkımızın da ilgisi çok önemli” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..