REKLAMI GEÇ

Türkiye Offroad Şampiyonası ikinci etabı başlıyor

Türkiye Offroad Şampiyonası ikinci etabı başlıyor

Türkiye Offroad Şampiyonası yarın başlıyor. Merkezefendi Belediyesi’nin offroad parkurundaki yarışlara 62 sporcu katılacak. Yarış öncesi bugün kortej geçişi yapıldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Nisan 2019 Cuma, 15:17

Denizli yine önemli bir organizasyonun altına imza atıyor. TOSFED’in en önemli yarışlarından biri olan Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ikinci ayağı Denizli’de gerçekleşecek.
Şampiyona Merkezefendi Belediyesi’nin Göveçlik-Yeşilyayla mahalleleri arasında bulunan offroad parkurunda gerçekleşecek.

Beş ayrı klasmanda yarışacak toplam 62 sporcu şampiyonluk için sürecek. Yarışlarda S1,  S2, S3, S4 ve SSV kategorilerinde araçlar ve pilotları sahne alacak. Etkinlikte TOSFED Onursal Başkanı Serkan Yazıcı’nın ismi verilen özel bir etap da yer alacak. Şampiyonanın Denizli etabını Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) üstleniyor. DENDOFF yarışlara üç pilot ile katılıyor. Etkinliği Denizli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü de destek veriyor.

Merkezefendi Belediyesi’nden tam destek gören ve büyük önem verilen etkinlik öncesinde bugün kortej geçişi gerçekleşti. Bir yandan parkurda yarışacak araçlar hazırlanırken kent içinde de gösteri araçları sahne aldı. Pilotlar 4X4 araçlarla Bayramyeri’nden itibaren Lise Caddesi’ne kadar geçiş yaptı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da Bayramyeri’nde korteje katıldı belediye binası önünde makamına geçti. Vatandaşlar kortej geçişi sırasında sporcu ve araçlarının bol bol resmi çekti, heyecanlarına ortak oldu.

İki gün sürecek etkinlik öncesi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan açıklamalarda bulundu. Denizli ve Merkezefendi’nin tanıtımı açısından etkinliğin önemine değinen Doğan, “Kentimizi güzel etkinliklerle tanıtmak adını duyurmak istiyoruz. Bu etkinliğimiz de onlardan biri. Yarışlarda Denizlili pilotlar da yarışacaklar. Onlara başarı diliyorum. Kupa kazanmalarını bekliyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan memnunuz. Ege’de bu organizasyonun gerçekleştirildiği tek şehiriz. Herkesi hafta sonunda iki gün sürecek etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

Denizlili Türkiye Şampiyonu pilot Kenan Özsoy ise etkinlikte emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ederek, “Yoğun katılımlı güzel bir etkinlik bekliyoruz. Parkurda bizleri izlemeye gelenler güzel vakit geçirecekler. Böyle bir organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..