REKLAMI GEÇ

YAN YATTI, ÇAMURA BATTI

YAN YATTI, ÇAMURA BATTI

Otomobil ve 4×4 OffroadSpor Kulübü (DENDOFF)tarafından düzenlenen 3. Pamukkale Offroadoyunlarında 4×4 araçlar nefes kesti. Pilotlar, zorlu engelleri aşarak dereceye girmeye çalıştı. Yan yatan ve çukura saplanan arazi araçları heyecanı artırdı.

Haber Merkezi / http://www.denizlihaber.com/denizli/kent-genel/offroad-oyunlari-nefes-kesti/ / 3 Kasım 2014 Pazartesi, 16:24

DENDOFF’un pazar günü Kumkısık Mahallesi’nde trafiğe kapalı alanda düzenlenen oyunlarında 25 araç start aldı. Oyunlarıı yaklaşık 5 bin kişi izledi. 70 dönüm arazide yaklaşık 3 kilometrelik parkurda pilotlar, 4×4 araçlarıyla zorlu engelleri aşmaya çalıştı. Çamura saplanan araçlar, çekicilerle çekilip, tekrar yarışa devam etti. Araçların zorlu engelleri aşması izleyenlerin nefeslerini kesti.

ÖDÜLLER VERİLDİ
Yarış sırasında kazalarda yaşandı. Bazı araçlar, zorlu engellerde devrilip, takla attı. Pilotlar, kazalarda yara almadan kurtuldu. Ardından ATV motor yarışına geçildi. Aşırı zorlu parkurlarda ATV motorları da yarıştı. Bu yarışta da ufak kazalar yaşandı. Oyunlarda kategorilere dereceye giren Halil Köseoğlu, Mehmet Yılmaz ve İsmail Çivi’ye kupaları verildi.

DESTEK BEKLİYORLAR
DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar, Denizli de hergeçen gün otomobil sporuna olan ilginin arttığı belirterek, “Denizlimizin tanıtımı için otomobil sporlarının desteklenmesi gerekiyor. Yarışmaya çevre illerden de pilotlar katıldı. Özel donanımlı araçlarıyla zorlu engelleri aştılar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..