REKLAMI GEÇ

Babasının oğlu

Babasının oğlu

Tekden Denizlispor’da oynadığı 6 sezonda herkesi kendisine hayran bırakan Seyfettin Kurtulmuş’un oğlu Eren büyülüyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Eylül 2014 Çarşamba, 11:30

Denizli futbolunun önemli isimlerinden Seyfettin Kurtulmuş’un oğlu Eren Kurtulmuş takımı Denizli Büyükşehir Belediyespor’da bu sezon ilk kez süre aldı. Kırmızı beyazlıların Halide Edip Adıvarspor’u 3-0 yendiği karşılaşmada 79. dakikada Uğur Ayhan’ın yerine giren 17 yaşındaki yıldız adayı, hocası Selahaddin Dinçel’in kendisine verdiği 11 dakikalık süreyi iyi kullandı.
Daha önce ligin son bölümünde kırmızı beyazlı takım 2. Lig’de mücadele ederken 15 yaşında Çamlıdere’ye karşı oynayan Eren Kurtulmuş geçen sezon yine ligin son bölümünde Arsinspor, Şekerspor ve Yimpaş Yozgatspor maçlarında süre almıştı. Bu sezon sık sık görev alacağının sinyalerini veren Eren Kurtulmuş U15 Milli Takımı’nda da görev almıştı. Geçirdiği sakatlık sonrası kendini toparlayan genç oyuncu babasının Denizli futboluna bıraktığı mirası sürdürecek gibi görünüyor.

Tekden Denizlispor’ta 6 sezon Denizli Büyükşehir Belediyespor’da ise üç sezon görev alan Seyfettin Kurtulmuş ile büyük benzerlikler gösteren eren Kurtulmuş sol ayağını çok iyi kullanan bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. Orta sağın solunda ve sol açıkta rahatlıkla görev alabilen oyuncu sürati, adam eksiltme özelliği ve babası gibi yüksek teknik kapasitesi ile dikkat çekiyor. Oyun devamlılığı ve konsantrasyonu çok iyi olan Eren Kurtulmuş, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Denizlililerin uzun süre izleyemediği babası Seyfettin Kurtulmuş’un yerini dolduracak gibi görünüyor. Babasından farklı olarak hücum bölgesinde oynamayı daha çok isteyen futbolcu sezon içinde görev vermesi durumunda Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in kozlarından biri olacağını gösteriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..