REKLAMI GEÇ

Başkan Uzunoğlu: Panik yok!

Başkan Uzunoğlu: Panik yok!

Başkan Uzunoğlu, “Herkes rahat olsun. Galibiyetler alıp yükselişe geçeceğiz”

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Ekim 2014 Perşembe, 11:53

Ligde Dardanelspor, Eyüpspor ve Yeni Diyarbakırspor yenilgileri ile camiasını üzen Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Payas galibiyeti hem teknik heyet ve takımın hem de yönetimin moralini yükseltti.
Kulüp Başkanı Rüşen Uzunoğlu endişe edilmemesi gerektiğini hatırlattı, hedeften sapmadıklarını söyledi. Kısa bir zaman dilimi içinde yorucu maçlar oynadıklarını söyleyen Başkan Uzunoğlu, “Beklediğimizin üstünde puan kayıplarımızın olduğu doğru. Ama bu kayıplar normal. Payas Belediye deplasmanında kazanarak yükselişimizi başlattık. Bundan sonra kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Hedefimizden kopmadık” dedi. Uzunoğlu hafta sonunda ağırlayacakları Tekirova maçını da kazanacaklarını kaydetti.

Diğer yandan Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri İbrahim Çelik de takımın durumunu değerlendirdi. Çok iyi bir oyuncu topluluğuna ve teknik heyete sahip olduklarını söyleyen Çelik, “Bu takıma inanın yeter. Puan kayıplarını telafi edeceklerdir. Ligin iyi takımlarından biriyiz. Sezon sonunda hedefimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..