REKLAMI GEÇ

BEYHAN HOCA ÖĞRENCİLERİNİ NASIL CEZALANDIRDI?

BEYHAN HOCA ÖĞRENCİLERİNİ NASIL CEZALANDIRDI?

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un yeni teknik patronu, öğrencilerine çalışmalar sırasında eğlenceli cezalar veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Eylül 2016 Cumartesi, 10:59

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Bülent Demirkanlı’dan sonra direksiyona geçen Teknik Direktör Beyhan Çalışkan, pozitif kişiliği ile kısa süre içinde tüm takım tarafından çok sevildi.

24092016_hoca_1

Deneyimli çalıştırıcının uzun süren antrenmanları eğlenceli çalışmaları sayesinde futbolcuları sıkmıyor. Tüm eğlencenin yanında disiplini de elden bırakmayan Çalışkan, istediği hareketleri tam olarak yapamayan öğrencilerini hemen cezalandırmayı da ihmal etmiyor.

24092016_hoca_2

Bergama maçı çalışmaları sırasında dünkü antrenmanını Başkarcı Sahası’nda gerçekleştiren kırmızı beyazlı takıma, belli bir alanda hafif tempo ile top sürerek ısınma görevi veren Çalışkan, daha sonra öğrencilerine arkadan gizlice yaklaşarak toplarını çaldı, ve sahanın uzak köşesine atarak öğrencilerini cezalandırdı.

24092016_hoca_4

Kısa süre sonra tüm öğrencileri durumu fark ederek ayaklarındaki topu vermemeye çalıştıysa da ısrarcı tavrı ile bir kaç futbolcuyu daha cezalandırmayı başaran Beyhan Çalışkan, gençlik yıllarından pek de bir şey kaybetmediğini de göstermiş oldu.

24092016_hoca_3

11 sezon formasını giydiği Bursaspor’dan sonra Adana Demirspor, Kayserispor, ve Sarıyer’de futbolculuğunu sürdüren Çalışkan, Orhangazispor ile başladığı teknik adamlık serüveninde Fethiyespor, Altay, Sarıyer gibi takımları çalıştı.

24092016_hoca_5

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..