REKLAMI GEÇ

Beykoz: Nefes almak istiyoruz

Beykoz: Nefes almak istiyoruz

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ali Beykoz, Bayrampaşa maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi, “Bir puan bize yetmez, galibiyet istiyorum” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2016 Cuma, 10:59

Spor Toto 3. Lİg 3. Grup’ta zor günler geçiren Denizli Büyükşehir Belediyespor hafta sonundaki Bayrampaşaspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Aldıkları kötü sonuçlarla alt sıralarda yer edinen kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Ali Beykoz hafta sonundaki maçı kazanarak nefes almak istediklerini söyledi.

Denizlisporhaber.com’a değerlindermelerde bulunan Beykoz, “Biz kendi düşüncemizi takıma yansıtmaya çalıştık. Dört haftada fark oluştuğunu düşünüyorum.  Özellikle Elaziz maçının ikinci yarısında 5-6 net pozisyon ürettik. Orhangazi maçının ikinci yarısında bir çok gol pozisyonu ürettik. Ordu’da 91 dakika on kişi oynamamıza rağmen inanılmaz bir baskı ile oynadık. Pozisyonlar kaçırdık ve kayıpla döndük. Diyarbakır maçında çok iyi oyun ve hakemin olmadık penaltısı ile tek puanla Tarsus maçına geldik. Rakip zirveye oynayan iyi bir takım. Maçın ilk43 dakikasında tek pozisyon vermedik. 10’ncu dakikada penaltı kaçırdık.  Penaltıyı gole çevirsek soyunma odasına 3-0 önde gireceğiz. Fakat 1-0 geriye düştükten sonra film değişti. Takım 4 dakika içinde havlu atar bir pozisyona geldi. İlk 43 dakika hiç endişelenmedim ama bundan sonra devre arasına kadar endişelendim. Maçın ikinci yarısında toparlanıp pozisyonlar üreteceğiz, goller atacağız diye düşünürken ilk yarının son bölümündeki oyunu oynadık. Bu durum açıkçası kafamı karıştırdı. Geldiğim günden bu yana en iyi ilk yarımız ve geldiğimden beri en kötü ikinci yarımızı birlikte oynadık. Toparlanmamız lazım” diye konuştu.

İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMU KABUL ETMİYORUM

Takıma coşku katma konusunda bir sıkıntıları olmadığını söyleyen Beykoz, “Hep üstteki takımlarla oynadık. Her maç final havasındaydı. Kaybettiğimiz her puan için çok üzülür olduk. Takım sahaya coşkusunu koymadığı zamanlarda sıkıntılar yaşadık. Geriye düşsek bile maçı çevirecek bir kadromuz var. Son maçın iki devresindeki farklılık kafamı karıştırdı. Bulunduğumuz yer ve puan iç açıcı değil. Onun için hemen düzelmemiz gerekiyor”  dedi.

Geçen sezon takımın son haftalarda ligde kaldığını da hatırlatan Beykoz, “Denizli camiasına bu durum yakışmıyor. Kurumsal kimliği ile her zaman yukarılarda olması, yönetim şekliyle her zaman ilk beş içinde yer alması gerekir.  Kafaya oynayan bir takım görüntüsü çizmesi gerekir. Bugün içinde bulunduğumuz durumu kabul etmiyorum” dedi.

DETAYLI ÇALIŞTIK, İYİ ANALİZ ETTİK
Bayrampaşa maçına ilişkin son olarak izleme ekibi ile iki saate yakın bir çalışma yaptıklarını söyleyen Beykoz; “Geçmişte çalıştığımız oyuncular var. Analiz yaptık. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. bu saatten sonra bizim bir puana ihtiyacımız yok. Bu maçı kazanarak nefes almak istiyoruz. Devreyi görmeden 15 puanı mutlaka bulmalıyız. Daha fazlası da olmalı. Rakip fena bir takım değil. Sakat ve cezalımız var. Bu durum bizi biraz hırpaladı ama her oyuncuma sıra gelecek. 25 yıl önce futbol oynadığım Denizli’de olmaktan büyük gurur duyuyorum. Burada sonuç istiyorum, başarı istiyorum. İnsanları mutlu etmek istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..